2777
2789
عنوان

صابر کاظمی🕊🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 123 پست
الان شاید ته دلشون خوشحالن که صابر دیگه نیست جا برای اینا باز شدهاین بچه رو به ناحق دو سال از اوج مو ...

به چه قیمتی به قیمت مرگش‌؟🥲

طفلکی همیشه کمک حال خانواده اش بود‌. تو سال های اوج پیشرفتش محرومش کردن‌. بعدم ک محرومیتش‌ به‌ جریمه نقدی تغییر کرد کارشکنی های فدراسیون نذاشت برگرده‌‌.

باز بقیشون ی استوری گذاشتن‌. این سعید معروف آشغال بیشعور یه استوری هم نذاشت‌. آخه مرد ناحسابی‌ این همه پاس به این بچه دادی همشو با اون اسپک هاش امتیاز گرفت‌، نباید به‌ خودت زحمت میدادی ی تسلیت می گفتی‌؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوش گفت زنده یاد هوشنگ ابتهاج (م.الف.سایه‌):

ای دریغا چه گلی ریخت به خاک‌! 🥀

چه بهاری پژمرد 

چه دلی رفت به باد چه چراغی افسرد

سرنوشت دل من بود درین بیم و امید!

آه ای چشمه نوشین حیات‌!

ای امید دلبند‌!

🖤🕊

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

به چه قیمتی به قیمت مرگش‌؟🥲طفلکی همیشه کمک حال خانواده اش بود‌. تو سال های اوج پیشرفتش محرومش کردن‌ ...

ولی خوش بحالش رفیقی مثل فرهادقائمی داشت دلم براش خیلی سوخت ولی کمی حسودیم شدچه رفاقتی داشتن که دوستش اینجوربراش سنگ تموم گذاشت هرچی فکرمردم من همچین رفیقی ندارم بعضی اوقات تلخی یه اتفاق یه شیرینی داره اونکه اینجورعزیزبشه ویه ملت براش ناراحت بشن وتوذهن بمونه خیلی هست من تاقبل اون اتفاق نمیشناختم ولی رفت توکمابراش دعاکردم وکلی گریه کردم باخبرفوتش 

گاهی انسانم آرزوست

خدا تمام رفتگان رو رحمت کنه🖤

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

ولی خوش بحالش رفیقی مثل فرهادقائمی داشت دلم براش خیلی سوخت ولی کمی حسودیم شدچه رفاقتی داشتن که دوستش ...

فرهاد قائمی سنگ تموم گذاشت ‌.رفیق قدیمی و هم استانیش‌ هست‌. فقط اون و علی اصغر مجرد از والیبالیست ها بودن‌.

آره منم هیچ رفیق صمیمی ای ندارم ک برام سنگ تموم بذاره‌.🥲درسته خیلی ها بعد مرگش شناختنش ولی چه فایده ای داره‌؟ اون دیگه نیست و هیچ وقت برنمی‌گرده‌....

پسرِ ایران برای همیشه از پیش مون رفت‌.🥲

ولی خوش بحالش رفیقی مثل فرهادقائمی داشت دلم براش خیلی سوخت ولی کمی حسودیم شدچه رفاقتی داشتن که دوستش ...

کاش می شد برم گلستان سر مزارش یکم باهاش حرف بزنم‌.🥲

به چه قیمتی به قیمت مرگش‌؟🥲طفلکی همیشه کمک حال خانواده اش بود‌. تو سال های اوج پیشرفتش محرومش کردن‌ ...

آدما خیلی بیرحمن

دو سال از اوج موفقیت و حوونیش خانه نشینش کردن چطور میخولی افسردپی نگیره از غم حرف نزنه😭

اخه سعید معروف این پسر همسن پسرت بود با کی حس رقابت و حسادت داری؟

استوری چیه باید میرفتن مراسم انقد آدم بی احساس سنگدل غیر قابل هضمه

ما که اصلا این پسر رو ندیدم دلمون خونه تو که همبازیش بودی با هم وقت گذروندین بازی کردین حرف زدین چطور انقدر بی احساسی؟

فرهاد قائمی سنگ تموم گذاشت ‌.رفیق قدیمی و هم استانیش‌ هست‌. فقط اون و علی اصغر مجرد از والیبالیست ها ...

خیلیاهستن معروف هستن ولی محبوب نیستن خداهمیشه بهترینارورقم میزنه حتماحکمتی بوده واینجورمحبوب بشه که الان منوشماوچندنفریادش کنیم وفاتحه براش بخونیم این چیزکمی نیست الان طرف بچه اش براش فاتحه نمیفرسته ویادش نمیکنه ویه چیزدیگه اینه که پدرش گفت مشیت الهی اون پدر راضیه به رضای خدا واینجوردلشواروم میکنه هیچکس تواین دنیاموندگارنیست هرروز کلی جوون فوت میکنن همین اواخریه پسرکه میشناختم ازبچگی پدرش فوت کرده بود وبابدبختی درس میخوندوکارمیکرد سرطان گرفت وفوت کرد باورکن توعمرش یه وعده غذا درست نخورده بود وحتی واسه دفن وکفنش پول درستی نداشتن نمیخوام قضاوت کنم ولی هستن ادمای خیلی بدبختی که حتی یکی یادشون نمیکنه 

گاهی انسانم آرزوست
آدما خیلی بیرحمندو سال از اوج موفقیت و حوونیش خانه نشینش کردن چطور میخولی افسردپی نگیره از غم حرف نز ...

نمیشه قضاوت کنیم شایددلایل خودشوداشته ماچراباید ازهمه انتظارداشته باشیم خوب رفتارکنن 

گاهی انسانم آرزوست
آدما خیلی بیرحمندو سال از اوج موفقیت و حوونیش خانه نشینش کردن چطور میخولی افسردپی نگیره از غم حرف نز ...

آره حق داشت‌ بنده خدا‌. مثل اسمش بود "صابر"‌.😭

اصلا آدم می مونه چی بگه‌.

واقعا در تعجبم یعنی انقدر براتون سخت بود یه بلیط بگیرین با هواپیما خودتونو برسونین مراسم‌؟؟؟ فکر کنم ما بیشتر از اونا ناراحتیم‌‌.

نمیشه قضاوت کنیم شایددلایل خودشوداشته ماچراباید ازهمه انتظارداشته باشیم خوب رفتارکنن

مثلا چه دلیلی؟ چون آدمن باید خوب رفتار کنن

مثلا اونایی که محرومش کردن باید بگیم حتما دلایل خودشونو داشتن که این بچه رو خانه نشین کردن تهش آواره قطر شد که اونجا هم منجر به فوتش شد😭

اگه محرومش نمیکردن الان جای اینکه زیر خاک باشه سر زندگیش بود طی این مدت که محروم بود هم کلی موفقیت بدست اورده بود😭😭😭

اصلا حضورش برا تیم ملی خوب بود چرا محرومش کردین😭😭😭😭😭

خیلیاهستن معروف هستن ولی محبوب نیستن خداهمیشه بهترینارورقم میزنه حتماحکمتی بوده واینجورمحبوب بشه که ...

درسته ولی من از ۴ سال قبل می‌شناختمش‌ و منتظر بودم دوباره برگرده ایران‌. قطعا سعادت می‌خواد ک بعد مرگت یه کشور ازت به خوبی یاد کنن و محبوب دل هاشون باشی‌.

ای وای چه دردناک و تلخ‌. برای رفاه خانواده اش کار می‌کرد‌ و سرطان لعنتی...🖤 خدا بیامرزش‌.🥲

آره حق داشت‌ بنده خدا‌. مثل اسمش بود "صابر"‌.😭اصلا آدم می مونه چی بگه‌.واقعا در تعجبم یعنی انقدر بر ...

اونا اصلا ناراحت نیستن

کاش وقتی محروم شد ما مردم پشتش رو میگرفتیم😭

وای فکر میکنم دیگه صابری نیست مادرش بهش زنگ بزنه بازی هاشو تو تلویزیون ببینن برای بازی هاش دعا کنن چشم به راه خونه اومدنش باشن دلم خون میشه😔😔😔

خدا صبرشون بده😔