2777
2789
عنوان

صابر کاظمی🕊🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 123 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا چه دلیلی؟ چون آدمن باید خوب رفتار کننمثلا اونایی که محرومش کردن باید بگیم حتما دلایل خودشونو دا ...

فدراسیون که کارش اشتباه بوده ولی قضیه معروف ومیگم شایدطرف مشکل داشته باهاش شاید یه چیزی بوده شایدم هیچی نبوده وکارشوالویت گذاشته 

گاهی انسانم آرزوست
اونا اصلا ناراحت نیستنکاش وقتی محروم شد ما مردم پشتش رو میگرفتیم😭وای فکر میکنم دیگه صابری نیست مادر ...

کاش‌.

وای دوباره بغضم گرفت‌.😭 دیگه انتظارم برای اینکه بازم تو تیم ملی ببینمش تموم شد‌.😭😭😭😭😭😭

ی ویدئو دیدم صدای صابر بود انقدر قشنگ می گفت مامان مامانشو صدا می‌کرد‌.😭💔

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

مث‌ صابر‌ نداریم تو ایران استعداد خالص بود این پسر حیف

بخدا ک نداریم‌.

اسطوره چپ دست تکرار نشدنی والیبال ایران‌.💔

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

فقط خدا به پدر ک مادرش صبر بده که تا قیامت داغ دلشون تازه است جوان سرو قامت شون رو چطوری خاک قبول کر ...

امان از دل پدر و مادرش‌‌.😭

خدا از باعث و بانیش نگذره‌.

عزیزم من امروز سعی کردم دیگه فیلماشو نبینم تو هم نبین😔😔😔

تا اینستا رو باز می کنی فیلماش میاد‌‌.😞