2777
2789
عنوان

صابر کاظمی🕊🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 123 پست
من نمیشناختمش اما به اندازه ای براش ناراحت شدم که حد نداره خیلی جوون بود و از فیلماش مشخصه پسر ساده ...

من از ۴ سال پیش ک اومد تیم ملی می‌شناختمش‌. از همه نظر عالی بود بازی،رفتار،اخلاق،منش،ظاهر.... دلم براش کبابه‌.

آره دقیقا هر کس دیگه بود اینطور ناراحت نمی‌شدم‌ ک بغض خفم کنه‌. این بچه زیادی خوب و نجیب بودش‌...

💔

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

میومدم سایت تعجب میکردم کسی براش تاپیک نزدهبرای هیچ آدم معروفی اندازه این بچه ناراحت نشدم این غمش من ...

آرهههههههههه‌‌.😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی برا تیم ملی زحمت کشید سال ۱۴۰۰ باعث اصلی قهرمان شدن آسیا ایران صابر بود‌.

خدا ازشون نگذره ک دل مظلوم رو شکستن‌.💔

هر وقت تاپیک می‌زنم‌ ی سری هستن ک می‌گن‌ بسه زیاده روی می کنین‌. اما نمی‌دونن‌ تو دل ما‌ چه‌ خبره‌.....

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۴ سال پیش ک اومد تیم ملی می‌شناختمش‌. از همه نظر عالی بود بازی،رفتار،اخلاق،منش،ظاهر.... دلم بر ...

من از وقتی که این حادثه براش اتفاق افتاد شناختمش حس پاکی و سادگی که ازش گرفتم باعث شد خیلی تحت تاثیر مرگش قرار بگیرم

همه چی تموم بود محجوب سالم بااخلاق خانواده دوست و...😭🖤

من از وقتی که این حادثه براش اتفاق افتاد شناختمش حس پاکی و سادگی که ازش گرفتم باعث شد خیلی تحت تاثیر ...

ی فیلم از مامانش دیدم بالاسر جنازش بود‌،  مثل ابر بهار اشک ریختم‌. با زبون ترکمنی‌ با پسرش صحبت می‌کرد‌.😭😭😭😭😭😭 می گفت پسری ک مادرشو مکه فرستاد هِی‌.😭😭

آرهههههههههه‌‌.😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی برا تیم ملی زحمت کشید سال ۱۴۰۰ باعث اصلی قهرمان شدن آسیا ایران ص ...

برای کسی که نمیشناختم گریه کردم پدرش رو میدیدم دلم آتیش میگرفت

یک ماه پیش این موقع سالم و سلامت بود کاش میشد برگشت به عقب جلوی این اتفاق رو گرفت😔

من از وقتی که این حادثه براش اتفاق افتاد شناختمش حس پاکی و سادگی که ازش گرفتم باعث شد خیلی تحت تاثیر ...

آخرین حرف های مامانش با صابرِ ایران‌:🖤

پسر قهرمانم

پسر جانم

پسر مردم بود من نمیدونستم

مردمو خوشحال میکرد

ای وای صابرجان

پسر مردم بود به چشم سیاهم 

پسر عسلم

جان پسرم جان

قهرمانه پسرم قهرمان

پهلوان پسرم پهلوان

کل ایران رو سربلند کردی پسرجانم سربلند کردی پسر جانم

پسری که مامان شو مکه فرستاد هییی

پسری که مامانشو مکه فرستاد هییی

بمیرم‌😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ی فیلم از مامانش دیدم بالاسر جنازش بود‌، مثل ابر بهار اشک ریختم‌. با زبون ترکمنی‌ با پسرش صحبت می‌ک ...

جنازشو گذاشته بودن تو اتاقش

همون اتاقی که توش بزرگ شده درس خونده خاطره داره

ای خدا کاش مرگ درمان داشت😭😭😭😭😭

برای کسی که نمیشناختم گریه کردم پدرش رو میدیدم دلم آتیش میگرفتیک ماه پیش این موقع سالم و سلامت بود ک ...

آره منم‌.

ی هفتس کارم شده گریه‌.

کاش می‌شد برگردیم قدیما‌... کاش زمان به عقب برمی‌گشت‌...کاش‌‌.🥺💔

جنازشو گذاشته بودن تو اتاقشهمون اتاقی که توش بزرگ شده درس خونده خاطره دارهای خدا کاش مرگ درمان داشت� ...

وای قلبم‌. همون اتاقی ک قبلا اونجا‌ با کت شلوار عکس گرفته بود‌‌.😭

آخرین حرف های مامانش با صابرِ ایران‌:🖤پسر قهرمانمپسر جانمپسر مردم بود من نمیدونستممردمو خوشحال میکر ...

از این دنیا ناکام رفت اما مستقیم رفت تو قلب 90 میلیون نفر

تا ابدددددد یادش تو قلب مردم زنده س 

یه کلیپ دیدم رفته بود فیزیوتراپی برای چهار پنج ماه پیش بود دست تکون میداد شبیه خداحافظی خودش فکرشو نمیکرد توی آبان قراره از دنیا بره😭😭😭

از این در تعجبم بجز قائمی کسی مراسمش شرکت نکرد از هم بازیکناش یعنی به شکل رقیب میدیدنش نه رفیق😭😭😭

از این دنیا ناکام رفت اما مستقیم رفت تو قلب 90 میلیون نفرتا ابدددددد یادش تو قلب مردم زنده س یه کلیپ ...

یادش تو قلب و فکرمون برای همیشه جاودانه‌.💚

منم دیدمش‌. اصلا ی مدت بود چهره‌ش‌ غمگین بود‌، مثل اون فیلمه ک دوستش می گه چه آهنگی بذاریم می گه غم اومد‌.😢 خیلی بی معرفت و پستن‌‌. نامردا هم تیمی تون بود این همه برای تیم زحمت کشید‌، حقش نبود بدرقه ش کنین خونه ابدیش‌؟!

همه به عنوان رقیب می دیدنش‌. شک نکن تو قطرم‌ هم تیمی‌هاش‌ سرشو کردن زیر آب‌.

کنعانی زادگان رقصیده بود خیلی ناراحت شدم آخه مگه اولین گلت بود مگه به رونالدو گل زده بودی😔😔😔تازه ...

وای آره خیلی بیشعورن‌ هیچی نمی‌فهمن‌‌.😢😢😢😢 پست هم کرد‌؟😳😑

یادش تو قلب و فکرمون برای همیشه جاودانه‌.💚منم دیدمش‌. اصلا ی مدت بود چهره‌ش‌ غمگین بود‌، مثل اون فی ...

الان شاید ته دلشون خوشحالن که صابر دیگه نیست جا برای اینا باز شده

این بچه رو به ناحق دو سال از اوج موفقیتش محروم کردن به چه گناهی؟ چون پدرش مریضه نمیتونه بیاد تمرین تیم ملی

چرا درک ندارین؟ پدرشو ول کنه بیاد تمرین؟ ارزو هر بازیکنیه تیم ملی باشه حتما مشکلی داره که نمیتونه بیاد

انقد خانواده دوست بود و پدرشو دوست داشت که پدرشو ترجیح داد

اونا هم دنبال بهانه میگشتن این بچه رو محروم کنن😭

تو ایران هر کی موفق میشه یا فراریش میدن یا یجوری از ریشه میزننش که نتونه بلند شه😔😔😔

الانم سر جای خودشون محکم وایسادن بدون وجدان خدا هم کاری نمیکنه