2777
2789
عنوان

مرد سالم

173 بازدید | 11 پست

وقتی صحبت میکنیم میخوایم با ی مردی آشنا شیم ب خصوص توی چت بنظرم خیلی سریع خودشونو لو میدن 

اونایی ک همون اول شروع میکنن تیکه های جنسی میندازن یا حرفای جنسی میزنن فکر نکنین میشه درستشون کرد اینا رو باید همون لحظه بلاک کرد 

چون حیا ندارن و تربیت نشدن اینجور مردا 

اصلا از طرز صحبت میشه فهمید این تربیت شده یا نه 

بعضیاشون یکی در میون کلمات رکیک ک دار استفاده میکنن اینا رو باید همون لحظه بلاک کرد 

ولی سالم باشه مشخص میشع 

الان من فکر میکنم کاملا میتونم تشخیص بدم سالم رو از ناسالم 

اصلا اون ناسالم هاش نمیتونن کنترل کنن خودشونو که درست حرف بزنن چون ملکه ذهنشون شده و عادتشون شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بعضی ازمردا مثله شوهرمن بازیگر خوبی هستن عزیزم چنان نقش پسرخوبو بلدن بازی کنن که فکرمیکنی بهترین ...

خب آره ولی خیلیا دیدم تو چت حرف جنسی میزنن همون لحظه باید بلاک شن

و اینکه میدونم بله یسریا نقش بازی میکنن

ولی حداقلش اینه ک خوبای واقعی هم طرز صحبت شون درسته میدونن چیو کی باید بگن کی نباید بگن

منظور من اینه ک وقتی مردی همون اول حرف جنسی میزنه اینو در جا بلاک کن 

من با ی نفر بودم خیییییلی کم در مورد مسائل جنسی حرف میزد بیشتر از ی سالم باهاش بودم واقعا ازین اخلاقش خوشم میومد ینی اگ خانوادم مخالفت نمیکردن باهاش ازدواج میکردم 

بیشترم بخاطر همین اخلاقش 

من خودم مرد هستم ولی اینا که شما میگی ساده ها هستن که خصلتهای خودشون رو زود لو میدن باید از مرد و زنهایی ترسید که خوب میدونن چطور تو رو تو مشتشون بگیرن حتی موقعی که بهت ضربه میزنند باز تو رو کنار خودشون نگه میدارن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من خودم مرد هستم ولی اینا که شما میگی ساده ها هستن که خصلتهای خودشون رو زود لو میدن باید از مرد و زن ...

بهتر از خیلیاست ک حتی دهنشون چفت و بست نداره و یکی در میون حرف رکیک میاد بیرون .