2777
2789
عنوان

اسم بچهاتونو چی انتخاب مبکنید😊

82 بازدید | 8 پست

من مجردم اما چند بار غکر کردم راجب این موضوع

بنظر من زیباترین اسم دختر مریمه

خیلی ظریفه دخترونس حس مظلومیت و دخترونه ای از این اسم میگیرم ک متناسب با دختره 

اسم پسر هم ابوالفضل 

خییییلی ابهت داره و متناسب با پسره

بشدت با اسم امروزی مخالفم مثلا آرتام🙄🤣🤣🤣اسم پسر خاهرم ارتامه اخه این چ اسمیه اصلا پسند ندارم

اخه اینحور اسما متناسب با مرد نیسو بنظر م اصلا ابهت نداره

صرفا آدما دارن از روی یک شیوه زندگی پیش میرن چون این اسم ها مده و بنظرشون اگر این اسمهارو بزارن خیلی خفنن 

اما باید ادم از روی نظر خودش جلو بره ن اون چیزی ک جامعه بما میگ

کلا زندگیا همین شده همه شبیهیه هم شدن

استقلال شخصیتی دیگ خیلی کم میبینم( اینو کلی گفتم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما من دوست دارم اگر پسر داشتم اسمش رو بزارم آیهان

خیلی این اسم‌ رو دوست دارم و به دلم نشسته

و اگر دختر داشتم شاید اسمش رو بزارم نِلین 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

من برعکس شمام من اسم های ایرانی و بروز و شیک و با معنی  می پسندم چون مثلا بچه من ۳۰ سال دیگه بدنیا بیاد اسم باید متناسب با زمان خودش داشته باشه  مثل الان که اصغر و اینارو نمیزارن...

اسم ارتام‌هم خیلی دوست دارم 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

یکی از دوستام نظرش همین بود پسرش امیرحیدر گذاشت میگفت پسر باید اسمش ابهت داشته باشه

من خودم مهدی گذاشتم خیلی دوست داشتم و دارم.

مهدی‌ها خیلی خونگرم و مهربون و شیطون و البته شوخ طبعن 

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

نظرات متفاوت دنیا رو قشنگ میکنه

مثلا من از اسامی انتخابی شما خوشم نمیاد بزارم رو بچم

شمام اسمای پسرای منو احتمالا دوست نداری

مهم اینه احترام حفظ شه 

مامان دوتا گل پسر