2777
2789

قبل از این که بفهمم باردارم تقریبا از یک هفته قبل به شدت گرمایی شده بودم بیرون میرفتم میفهمیدم هوا سرده ولی از درون داشتم آتیش میگرفتم صورتم زیر چشمام از شدت‌گرما قرمز شده بود

حالت تهوع سمت عصر و شب داشتم

الان توی هفته ی ۷ ام

دیگه حالت تهوع ندارم،اون احساس گرما رو ندارم برعکس کف پاهام اکثرا یخه

میلم به چیزای شور و شیرینه بیشتر پنیر تبریز و چیپس نمکی و..

میل جنسیم خیییلی کم شده

خواب هایی ام که دیدم این مدت

تو خواب داشتم نون و پنیر میخوردم،نون و کوکوی سیب زمینی،کلم سفید،نمک،دلفین به رنگ مشکی و طوسی،دسته گل با گل های زرد و یه عروسک خرس زرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این چیزا فکر نکنم معلوم کنه 😐

ولی من با نخ سوزن گرفتم برای هرکی درست درومد

سرچ کن تعیین جنسیت با نخ و سوزن ابن سینا

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین