مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 عنوان کیا سرفه های وحشتناک داشتن و خوب شدن😭 80 بازدید | 14 پست چکار کنم دوستان سرفه امونمو بریده با هیچی خوب نمیشم😓 ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻 1404/08/22 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22587 قرص ژلوکاف خوبه جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
14masom عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1505 سلام من شنیدم شیر الاغ خوبه و سریع قطع میکنه تحقیق کن اگه خوبه بخور خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3269 من سرفه های پسرم با شیر و زردچوبه گرم و دمنوش آویشن خوب شد
دخترعالغباقل عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 7816 اگر تب نداری پوست گلوتو با روغن چرب کن .و یه کوچولو از قفسه سینو. بخور شلغمو امتحان کردی؟ آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 ممنون بابت نظراتتون ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 اگر تب نداری پوست گلوتو با روغن چرب کن .و یه کوچولو از قفسه سینو. بخور شلغمو امتحان کردی؟ آره عزیزم ولی خوب نمیشم دیگه جونی نمونده برام ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 قرص ژلوکاف خوبه چی هست؟ خواب آوره ؟ به دختر ۷ ساله ام میتونم بدم؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
دخترعالغباقل عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 7816 آره عزیزم ولی خوب نمیشم دیگه جونی نمونده برام چرب کن چند دقیقه تسکین میده آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22587 چی هست؟ خواب آوره ؟ به دختر ۷ ساله ام میتونم بدم؟ من فک کردم برا خودتون میخواین برا بچه نده جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 چرب کن چند دقیقه تسکین میده حلقمو یعنی؟ ته حلقمو چرب کنم؟ خوب میشه کلا؟ یا برای چند لحظه فقط خوب میشه؟ ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 من فک کردم برا خودتون میخواین برا بچه نده برای خودم میخوامدخترمم مثل خودم شده ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22587 برای خودم میخوامدخترمم مثل خودم شده برا خودت بخور منو که خوب کرد جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دخترعالغباقل عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 7816 حلقمو یعنی؟ ته حلقمو چرب کنم؟ خوب میشه کلا؟ یا برای چند لحظه فقط خوب میشه؟ نه همینطوری روی پوست گلوتو چرب کن. مثل وقتی کرم میزنی روی پوست آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...
مهتابانم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 نه همینطوری روی پوست گلوتو چرب کن. مثل وقتی کرم میزنی روی پوست آهان.. باشه ممنونم ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻