2777
2789

چکار کنم دوستان سرفه امونمو بریده با هیچی خوب نمیشم😓

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

سلام من شنیدم شیر الاغ خوبه و سریع قطع میکنه تحقیق کن اگه خوبه بخور

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون بابت نظراتتون 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اگر تب نداری پوست گلوتو با روغن چرب کن .و یه کوچولو از قفسه سینو. بخور شلغمو امتحان کردی؟

آره عزیزم 

ولی خوب نمیشم 

دیگه جونی نمونده برام

قرص ژلوکاف خوبه

چی هست؟ 

خواب آوره ؟ به دختر ۷ ساله ام میتونم بدم؟

چی هست؟ خواب آوره ؟ به دختر ۷ ساله ام میتونم بدم؟

من فک کردم برا خودتون میخواین برا بچه نده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چرب کن چند دقیقه تسکین میده

حلقمو یعنی؟ 

ته حلقمو چرب کنم؟ خوب میشه کلا؟

یا برای چند لحظه فقط خوب میشه؟

من فک کردم برا خودتون میخواین برا بچه نده

برای خودم میخوام

دخترمم مثل خودم شده

برای خودم میخوامدخترمم مثل خودم شده

برا خودت بخور منو که خوب کرد 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حلقمو یعنی؟ ته حلقمو چرب کنم؟ خوب میشه کلا؟ یا برای چند لحظه فقط خوب میشه؟

نه همینطوری روی پوست گلوتو چرب کن. مثل وقتی کرم میزنی روی پوست

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

نه همینطوری روی پوست گلوتو چرب کن. مثل وقتی کرم میزنی روی پوست

آهان.. باشه 

ممنونم