2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قیمتا بالاست ولی بنظرم خیلی دیگه زیاد گفته!!!! متراژش چقدره؟! از چند جا دیگه تلفنی حتی اگه شده قیمت بگیر، جنس چوبها فرق دارن، بنظرم بهترینو بزن ولی شده قسطی.

اگه کابینت در حد معمولی هم به نظرت خوبه،کابینتای دست دوم خوب تو دیوار بگردی پیدا میشه، آخر شبا ببین و اگه مورد مناسب دیدی سریع زنگ بزن تا صبح گاهی فروش میره

شما هر مدلی خواستید انتخاب کنید مدرن نعو کلاسیک انزو ام دی اف کلاسیک هایگلس ممبران چوب

بالاتر متراژو گفتم میشه بگین چقد میشه حدودی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
قیمتا بالاست ولی بنظرم خیلی دیگه زیاد گفته!!!! متراژش چقدره؟! از چند جا دیگه تلفنی حتی اگه شده قیمت ...

متراژمون بالاس .هم مطبخه که بزرگه هم خود اشپزخونه ..همه چی هم بهترینش گفته میزنم .اشنا هست ازین بابت که کار تمیز تحویل میده خیالمون راحته

همین رو گفت ۴۰۰ میلیون بهتون ؟

نه اون استارتر بود۴۰۰ گف

من جایی هنوز قیمت نگرفتم

۵متر زمینی ۳و نیم هوایی  و جای یخچال و هود

بدنه ام دی اف و در های گلس چقد میشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
۶۰ تومن تا نهایت ۷۰ تومن

عه چقد خوب.حالا بنظرتون چ جنسی بهتره های گلس خوبه؟