looploopy مدیر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 676 عنوان کابینت | مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 92 پست جدیدا کسی برا خونش کابینت های گلاس نصب کرده ؟چقد در اومده ؟قسطی زدید یا نقد 1404/08/22 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6247 نه این چه حرفیه ام دی اف مارک ایزوفام یا پاکچوب بگید استفاده کنه منزلتون کجا هست نسیم شهر ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
looploopy مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 676 نه این چه حرفیه ام دی اف مارک ایزوفام یا پاکچوب بگید استفاده کنه منزلتون کجا هست اره ایروفام خوبه .ایزوفام از پاکچوب بهتره
mahddadd عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1002 نسیم شهر من فشاپویه هستم اگه خواستید درخدمتم با قیمت مناسب تر
mahddadd عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1002 اره ایروفام خوبه .ایزوفام از پاکچوب بهتره آره یه مقدار گرونتر در میاد هر چند کابینت کار اگه منصف نباشه سر همین یه مقدار کلی اضافه میکنه به هزینه
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6247 من فشاپویه هستم اگه خواستید درخدمتم با قیمت مناسب تر نسیم شهر میشناسید؟پیج دارید کاراتونو ببینم ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
mahddadd عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1002 نسیم شهر میشناسید؟پیج دارید کاراتونو ببینم نسیم شهر رباط کریم مگه نیستید؟ والا پیج که نه ولی خب برادرانه میگم به پیج و این تبلیغ ها هم نیست ها
mahddadd عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1002 نسیم شهر میشناسید؟پیج دارید کاراتونو ببینم آشپزخونتون چند متر هست ؟ کمد دیواری هم دارید ؟
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6247 آره یه مقدار گرونتر در میاد هر چند کابینت کار اگه منصف نباشه سر همین یه مقدار کلی اضافه میکنه به هزی ... من شمردم ۵ متر زمینی میخاد ۳ونیم متر هوایی خونمون و جای یخچال.بنظرتو بدنه ام دی اف باشه دراشون های گلس چقد درمیاد ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
لهوف_2 عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 2796 دستگیره مخفی هست؟ این مدلیه داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)
looploopy مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 676 آشپزخونتون چند متر هست ؟ کمد دیواری هم دارید ؟ ببخشید ما برای کمد دیواری ها فریم فلزی کار گذاشتیم و کمد ها هم عمق بزرگی دارن هم بزرگن ایا میشه ام دی اف زد یا باید چوبی بزنیم
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6247 نسیم شهر رباط کریم مگه نیستید؟ والا پیج که نه ولی خب برادرانه میگم به پیج و این تبلیغ ها هم نیست ها بله ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
mahddadd عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1002 این مدلیه دستگیره مخفی هست دو سانت درب ها رو بزرگتر میگیرن تا با دست باز بشن متاسفانه این قضیه روی کابینت های مات هست جای دست میمونه
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6247 نسیم شهر رباط کریم مگه نیستید؟ والا پیج که نه ولی خب برادرانه میگم به پیج و این تبلیغ ها هم نیست ها ن خواستم فقط مدلا رو ببینم ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
mahddadd عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1002 ببخشید ما برای کمد دیواری ها فریم فلزی کار گذاشتیم و کمد ها هم عمق بزرگی دارن هم بزرگن ایا میشه ام د ... آره میشه عمقش چقدره؟