2777
2789
نه این چه حرفیه ام دی اف مارک ایزوفام یا پاکچوب بگید استفاده کنه منزلتون کجا هست

نسیم شهر

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فشاپویه هستم اگه خواستید درخدمتم با قیمت مناسب تر

نسیم شهر میشناسید؟

پیج دارید کاراتونو ببینم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
آره یه مقدار گرونتر در میاد هر چند کابینت کار اگه منصف نباشه سر همین یه مقدار کلی اضافه میکنه به هزی ...

من شمردم ۵ متر زمینی میخاد ۳ونیم متر هوایی خونمون و جای یخچال.بنظرتو بدنه ام دی اف باشه دراشون های گلس چقد درمیاد

آشپزخونتون چند متر هست ؟ کمد دیواری هم دارید ؟

ببخشید ما برای کمد دیواری ها فریم فلزی کار گذاشتیم و کمد ها هم عمق بزرگی دارن هم بزرگن ایا میشه ام دی اف زد یا باید چوبی بزنیم 

نسیم شهر رباط کریم مگه نیستید؟ والا پیج که نه ولی خب برادرانه میگم به پیج و این تبلیغ ها هم نیست ها

بله

نسیم شهر رباط کریم مگه نیستید؟ والا پیج که نه ولی خب برادرانه میگم به پیج و این تبلیغ ها هم نیست ها

ن خواستم فقط مدلا رو ببینم