2777
2789
اصلا افتضاح پارسال شوهرم یجا فاکتور گرفت گفتن ۲۷۰اما اخه در عرض چندماه 🥺

خدا ان شاالله  برسونه واستون 

با دل خوش تموم کنید کار رو 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من باکلی نخوردن ونپوشیدن یکار و انجام میدم فقط یه شب کیفشو میکنم فردا شبش یچیز دیگه مثل خوره می ...

خودتو یجور سر گرم کن .با درس و کار .‌ منم همین جور بودم اما الان برام مهم نیس 

من کابینت کارم بگو راهنماییت کنم آقا هستم

من شنیدم ام دی تف سوسک میزاره راسته؟چیکار کنیم چ جنسی بگیریم خوب باشه های گلس بهتره یا ام دی اف

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من شنیدم ام دی تف سوسک میزاره راسته؟چیکار کنیم چ جنسی بگیریم خوب باشه های گلس بهتره یا ام دی اف

ام دی اف اشغال باشه اره ..مارک های معروف و خوب باید بگیری .کابینت کار برا ما خارجی گفت کار میکنم

من کابینت کارم بگو راهنماییت کنم آقا هستم

کابینت طوسی مات کار کردیم کلا لک میگیره 

با چی تمیز میشه 

ممنون میشم راهنمایی کنید

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

نه این چه حرفیه ام دی اف مارک ایزوفام یا پاکچوب بگید استفاده کنه منزلتون کجا هست 

درست میگی از بیکاریه

اره اینجور پیش بری عصبی میشی .منم همین جور بودم همش فکرم بود یچیز بخرم ک داشته باشم اما الان متوجه شدم چون خیلی بیکار بودم ..بیخیال شدم و الانم دارم درسمو میخونم