2777
2789
عنوان

تهران❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

257 بازدید | 29 پست

من دانشجوی رشتم 

امروز بعد مدت ها برگشتم تهران 

اونقدر هوا آلوده هست که حس خفگی داشتم 

از اونطرف مردم رو میدیدم تو پیاده‌رو ها مخصوصا مناطق پایین تر و واقعا دلم سوخت 

بالای ۹۰ درصد ماشینا دور و بر منطقه میدون ازادی همه پراید بودن ... واقعا دلم سوخت ....

و بعد مامانم رو دیدم.... حس کردم پیر شده و یاد آرزو هاش افتادم که دلش میخواد فلان ویلا رو بگیره و بهش برسه و این چیزا 

و فک کردم با این وضعیت ینی واقعا میشه قبل اینکهدیر بشه به این رویاها برسه؟

و با خودم گفتم نکنه یموقع هیچ وقت نتونه به این رویاش برسه؟ و من شاهد از بین رفتن تک تک رویاهاش باشم...؟

و ترسیدم که نکنه اینده من هم همین بشه ... 

مثل مامانم یا بیشتر جوونا تو ایران❤️‍🩹

حس میکنم حتی اگر روزی خیلی هم پولدار بشم هنوز با دیدن این وضعیت مردم تو کوچه خیابونا و ... اعصابم خورد بشه 

بعد با خودم گفتم اگه مهاجرت کنم چی؟

قطعا بهتره ولی هنوز انگار ته دلم اینجاس که خب مردم کشورم چی میشن اخه....

خیلی اوقات به این چیزا فک میکنم و نمیدونم چرا بیشتر مردم انگار بی حس شدن 

مثل دوییدن رو تردمیله تلاش اینجا انگار که نهایت اگر عرضه داشته باشی تو ۵۰ سالگی میتونی به جایی برسی که لایقشی اونم در ازای اینکه خیلی چیزهات رو از دست داده باشی... 

با خودم میگم ینی ممکنه امیدوار باشیم به آینده بهتر؟ 

ولی خب با امید که نمیشه زمان رو هدر داد نا سلامتی کلا یبار زنده ایم 

تینا tt

فقط مهاجرت.

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلاش کردن تو ایران مثل دویدن رو تردمیله

اگه با نهایت سرعت هم بدویی به هیچ جا نمیرسی

اگه ندویی داغون میشی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

هرکی عاقل باشه ازتهران میزنه بیرون ماداریم میفروشیم بریم ازتهران خیلی توتصمیمم پافشاری دارم شوهرم خداکنه نزنه زیرحرفش

دیگه تهران جای زندگی نیست نه هوای درستی داره چندین ساله نه آب داره بشدت باکمبودآب مواجه شده ازینورم ساخت وسازخیلی زیادخیلی فشارآورده به این شهرازطرفی پیش بینی های بدی درموردتهران کردن مخصوصازلزله ۷ریشتری درانتظاره تهرانه کاش مردم تهران این چیزاروجدی بگیرن حتی پزشکیان گفته بارون نباره تهران بایدتخلیه شه

نمایشگاه صنعت برق فردا هست بچه ها؟؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

یه رشت رفتی و برگشتی انگار از لس آنجلس بعد چند سال برگشتی ایران خواهر 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

هرکی عاقل باشه ازتهران میزنه بیرون ماداریم میفروشیم بریم ازتهران خیلی توتصمیمم پافشاری دارم شوهرم خد ...

کجا میخواین برین؟ شهر ما که تا سال پیش هواش مثل شمال بود الان یک قطره بارون نباریده هوا به قدری الودس که همه مریض شدیم🤧

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

کجا میخواین برین؟ شهر ما که تا سال پیش هواش مثل شمال بود الان یک قطره بارون نباریده هوا به قدری الود ...

احتمال زیادکرج توتاپیکای کرج دنبال جای خوب بودم عظیمیه وگوهردشت چندتاپیداکردم اگه شوهرم بره ببینه مخالفت نکنه میریم خودم قصدم قائم شهروآمل بودولی شوهرم قبول نمیکنه زیاددوربشه