2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه ولی بزار همه قسمتاش بیاد یجا نگاه کن که مثل ما تو کف نمونی

هر کی بوده مشکلی با خود تابان داشته وگرنه اگه خصومتی با مادر مهیار باشه آنقدر وحشیانه دختر نمی کشت یه ضربه کافی بود که قتل بنداز گردن کهیار

هر کی بوده مشکلی با خود تابان داشته وگرنه اگه خصومتی با مادر مهیار باشه آنقدر وحشیانه دختر نمی کشت ی ...

بنظرم یه خورده دور از واقعیته یکی انقدر حرفه ای باشه و بقول شما بخاطر خصومت با یکی دیگه یه بنده ی دیگر خدارو اینجوری تیکه پاره کنن

اره راست میگی من تاسیان و از یاد رفته رو کمتر از یک هفته دیدم راحت😅

شوهرم هر موقع سینا مهراد می بینه میگه این آخر فیلم میمیره همش نقش اینجوری بهش میدم جوان ناکام از اول سریال گفت

یعنی میخواستم بزنم مهیارو بترکونم

پسره خنگ 

معلوم نیس چه گوهی میخوره

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بنظرم یه خورده دور از واقعیته یکی انقدر حرفه ای باشه و بقول شما بخاطر خصومت با یکی دیگه یه بنده ی دی ...

مشکل با تابان یا پدرش نحوه‌ی قتل عادی نبود من شک دارم به نامزد دختر هرچی ربطی به اون داره

احمق عوضی

نمیدونم چشه خنگ

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یعنی میخواستم بزنم مهیارو بترکونمپسره خنگ معلوم نیس چه گوهی میخوره

اتفاقا من خوشم اومد چون مهیار یه بچه کاملا مامانی با بیمار معلوم تو زندان چقدر بهش فشار میارن زندانهپر هزار کثافت 

اتفاقا من خوشم اومد چون مهیار یه بچه کاملا مامانی با بیمار معلوم تو زندان چقدر بهش فشار میارن زندانه ...

شاید زندان ازش مرد ساخت