2777
2789
بابای تابان قاتله

منم حدسم خسروعه،

چون هم هیپنوتیزم بلد بود و دائم از مامان مخیار لب ساحل میپرسید کی بیشتر برات مهمه، اونم میگقت مهیار، خسرو حسودیش میشد. با هیپنوتیزم خوابش کرده برگشته تهران دختره رو کشته، چرا؟ چون دخترش به مامان مهیار گفت من نامزد دارم آلمان میخام برم پیشش ولی به بابام نگو ناراحت میشه فک میکنه اونو دوس ندارم، یعنی باباش روانپریشه، یه روانپزشک روانپریش در حدی که بفهمه دخترش یه مرد دیگه رو ترجیح داده نقشه قتلشو کشیده! شاید یه آدم دو قطبی ! البته اسم چن تا بازیگر دیگه توی سریال هست که هنوز بازی نکردن!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تصمیم گرفتم‌دیگ‌فیلمار  نبینم 

الان قسمت آخر ازیاد رفته رو هنوز ندیدم شغالو محکومم ادامشو ندیدم 

احساس میکنم الکی دارم مغزمو پر میکنم 

وقتی دارم درس میخونم یهو اتفاقی یاد فیلما می افتم کلا ذهنم میره دیگ حالا من بدو تمرکز بدو 

من تصمیم گرفتم‌دیگ‌فیلمار نبینم الان قسمت آخر ازیاد رفته رو هنوز ندیدم شغالو محکومم ادامشو ندیدم اح ...

از یاد رفته که واقعا آشغال بود 

خود نویسنده نمیدونست چی میخاد بنویسه 

پر از اشتباهات منطقی بود 

آب بسته بود توش 

آخرشم نمیدونست چجوری جمع کنه یه جوری چرت تمومش کرد 

فقط برای پر کردن مارکت 

من آخه نمیفهمم چرا شهاب نرفت شکایت کنه از طریق انحصار ورثه ارثشو بگیره وقتی تنها وارث زنده پدرشه؟ بابابزرگش از لحاظ قانونی فقط حق داشت یک سوم میراثشو وصیت کنه بقیه اش طبق قانون ارث تقسیم میشه و میرسه به پسرش بعدشم نوه اش! اینهمه مسخره بازی لازم نبود!

از یاد رفته که واقعا آشغال بود خود نویسنده نمیدونست چی میخاد بنویسه پر از اشتباهات منطقی بود آب بسته ...

از یاد رفته که خیلی چرت و سریع تمومش کردن

اما از لحاظ قانونی شهاب هیچ ارثی از پدربزرگش نمیبره

چون پدرش زودتر از پدربزرگش فوت شده و مرده از زنده ارث نمیبره مگر به وصیت

از یاد رفته که خیلی چرت و سریع تمومش کردناما از لحاظ قانونی شهاب هیچ ارثی از پدربزرگش نمیبرهچون پدرش ...

نه بابا 

من تازه اینو که گفتین نت هم سرچ کردم 

ظاهرا ارث میبره حتی اگه وقتی مامانش حامله باشه پدربزرگشم میمرد بازم ارث میبرد 

کاره بهمنهولی من دلم میخواد اون وکیل عقده ی باشه

نه بنظرم بهمن و وکیله رو فقط برای گره ی داستان اوردن 

کار خود خسرو هست 

هم هیپنوتیزم بلده هم اختلال روانی داره 

گریمشم دقت کنید گوشه ابروهاشو زدن حالت روانی ها بهش داده 

ضمننا کوروش تهامی همیشه نقش های دو وجهی و پیچیده بازی میکنه تو فیلما، همیشه خوبه آخر فیلم معلوم میشه نقش منفی فیلم بوده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز