2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم دوستان

402 بازدید | 52 پست

میشه راهنماییم کنین هزینه ای که میتونم بکنم تا ۳۵ میلیونه 

گوشی دست دوم پیشنهاد میدین سامسونگ سری اس اف ای؟

کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آیفون بگیر

بودجه ام ۳۵ میله🫠🥲😂

من سامسونگ اس ۲۳ اولترا رو بیشتر میپسندم پولش من و نمیپسنده🫠😂

سامسونگ سری a هنگی داره طرفش نرو

توی این قیمتها شیائومی‌ها خیلی خوب دراومدن بیشتر افراد ازشون راضین

نسبت به هزینه‌ای که میکنید هم باتری قوی دارن هم دوربین عالی

سامسونگ سری a

کدوم مدل خودم قبلا a10 داشتم بدون آخ گفتن ۶ سال ازش استفاده کردم از طرفی هم شیائومی با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی چشمم و گرفته اونم میگن عمرش کمه و هنگ می‌کنه بعد ها هعییییی خواهر🥲😂

سامسونگ بگیر 

خودم شیائومی دارم راضیم ولی سامسونگ یه چیز دیگست

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
آیفون بگیر

با ۳۵ تومن چه ایفونی بخره اخه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

سامسونگ سری a هنگی داره طرفش نروتوی این قیمتها شیائومی‌ها خیلی خوب دراومدن بیشتر افراد ازشون راضیننس ...

امروز رفتم و گفتم شیائومی نوت ۱۳ پرو پلاس یا آ۳۶ سامسونگ میخوام بگیرم گفت نه شیائومی عمرشون کمه پردازندشون قوی نیست و بعد ها هنگ میکنه🫠