konkori404 مدیر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 عنوان گوشی چی بخرم دوستان | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 52 پست میشه راهنماییم کنین هزینه ای که میتونم بکنم تا ۳۵ میلیونه گوشی دست دوم پیشنهاد میدین سامسونگ سری اس اف ای؟ کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد! 1404/08/21 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 A55 بگیر A36 و A56 گفت از a55 بهتره و جدیده ممنونم ازت❤🫠❤️ کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39508 اتفاقاً گوشی همسرم a72 هست و همزمان خریدیممال اون هم کیفیت تصویر هم کیفیت دوربینش پایین اومده باتری ... مال من ۲۴ ساعته دست بچه هامهبنظرم سامسونگ و شیائومی قابل قیاس باهم نیستنشایدم چون شما خودت نداشتی متوجه فرقش نشدی باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 والا من پنج ساله ردمی نوت ۱۰ دارم یک بار هم هنگ نکرده مشکلی هم نداشته! خداروشکرچی بگم🫠 کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39508 چشم ممنونم خودم هم با سامسونگ راحت ترم ببینیم ایشالله چی میخریم ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتی ... زنده باشی باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 سامسونگ بخر یا آیفون آیفون بودجه ام نمیرسه که اگر اینقدر داشتم اس ۲۳ اولترا میگرفتم چون با سامسونگ راحت ترم کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!
موطلایی۷۴ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 17349 آیفون بودجه ام نمیرسه که اگر اینقدر داشتم اس ۲۳ اولترا میگرفتم چون با سامسونگ راحت ترم میشه عجله نکنی صبر کنی همون آیفون بخری. ولخرجی نکن پسنداز کن دیر بخر ولی آیفون بخر. سامسونگ هم باطری ضعیف دارن همشون
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 من اردیبهشت ماه خریدم تا الان که خیلی خیلی خیلی راضیم الان فکر کنم ۵۰ تومن شده من ۴۵ خریده بودم پیشن ... مبارکتون باشه عزیزم پساپس🥰باید اونم یکی باشه که مورد اعتماد باشه دست دوم یکم سخته خوب و تمیزش رو پیدا کنی کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!
aatiish عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2463 مال من ۲۴ ساعته دست بچه هامهبنظرم سامسونگ و شیائومی قابل قیاس باهم نیستنشایدم چون شما خودت نداشتی مت ... اتفاقاً همیشه تا پنج سال پیش سامسونگ داشتم و روش تعصب داشتم و تحت یه شرایط ناخواسته شیائومی گرفتم ولی الان خوشحالم از انتخابم
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 میشه عجله نکنی صبر کنی همون آیفون بخری. ولخرجی نکن پسنداز کن دیر بخر ولی آیفون بخر. سامسونگ هم باطری ... عجله نداشتم تا الان🥲و طفلک گوشی مامانم و استفاده میکردم اما الان دیگه میرم دانشگاه و نمیشه گوشی مامانم و ببرم سخت میشه خودمم دیگه معذب شدم🤧من کارم با گوشی و ادیتورم و نیاز دارم پردازنده اش قوی باشه که خیلیا میگن سامسونگ پردازنده قوی داره آیفون ی سری مشکلات داره که سامسونگ نداره😢 کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!
meri_71 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 8558 سامسونگ سری a هنگی داره طرفش نروتوی این قیمتها شیائومیها خیلی خوب دراومدن بیشتر افراد ازشون راضیننس ... من a5داشتم دقیق ۷سال کار کرد اخ نگفت الانa55دارم که هنوز یبارم هنگ نکرده
موطلایی۷۴ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 17349 عجله نداشتم تا الان🥲و طفلک گوشی مامانم و استفاده میکردم اما الان دیگه میرم دانشگاه و نمیشه گوشی ما ... پس سامسونگ ولی تحقیق کن مدل sبخر. Aها باطری ضعیف
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 شیاومی چرامیشه بگید؟ کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39508 اتفاقاً همیشه تا پنج سال پیش سامسونگ داشتم و روش تعصب داشتم و تحت یه شرایط ناخواسته شیائومی گرفتم ول ... خداروشکر عزیزم که راضی هستی❤️❤️❤️ باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
konkori404 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 35 پس سامسونگ ولی تحقیق کن مدل sبخر. Aها باطری ضعیف سری s عالیه ولی نهایت بتونم دست دوم اس ۲۳ اف ای بود فکر کنم اون و بخرم دست دوم هم پیدا کردنش سخته که تمیز و سالم باشه گیر کردم خواهر😬 کنکور خداحافظ سلام زندگی دانشجویی اتفاقی🤍🌱.اسمم تغییر نکرد!