2777
2789
عنوان

سن بارداری

111 بازدید | 24 پست

خانم ها من بارداری دوم تو ۳۶ سالکی بود بچه اولم تو ۲۹ سالگی پسر ،دومی دختر ..الان تازه زایمان کردم حالم اصلن خوب نیست می گم با این عمر کوتاه اصلن ارزش نداشت من بچه بیارم .به نظر شما من خیلی اشتباه کردم .هممش می گم یه دختر و یه پسر به درد هم نمی خورن کاش به سنم توجه می کردم اصلن باردار نمی شدم .می خواستم ببینم چند نفر تو سن و سال من باردار شدن 

وای عزیزم تو چرا سر سنت انقدر حساس شدی...این همه خواهر و برادر که فقط دو تا بچه هستن...این همه آدم که بالای ۳۶ سال حتی بچه دار شدن...به نظرم وسواس فکری بعد زایمان گرفتی.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااینهمه تاپیک زدن هنوز ب نتیجه نرسیدی جانم؟؟

سنی نیست عمه من ۴۸و۵۱ سالگی بچه دار شد

عمروزندگی دست خداست سن وفلان بهانست ممکنه یکی ۱۹ سالگی بچه بیاره هم روحی روانی داغون کنه اون بچه رو هم زود ازبین بره پس ربطی ب اینحرفا نداره

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

وای عزیزم تو چرا سر سنت انقدر حساس شدی...این همه خواهر و برادر که فقط دو تا بچه هستن...این همه آدم ک ...

.بعد با مامانم

نمی دونم به این فکر می کنم که ۸۰ سال اون ۴۴ داره یا موقع ازدواج و بارداریش من خیلی پیرم بعد با مامانم مقایسه می کنم می گم وای چه قدر بچه من زود بی مادر می شه .همش فکر می کنم ۴ دهه دیگه عمر کنم حداکثر خیلی کوتاهه کاش بچه نمی آوردم پسرم کافی بود گلیمشو خودش می کشید 

خب انتظار میره حداقل ۵۴ سالگی بچتو ببینی اگه اتفاق ناگهانی ای نیفته 

کمه مگه؟ الان اکثر پدر مادرا همینن فقط بچه تو نیست که 

حتی قدیم هم که زود ازدواج میکردند بچه میاوردن اون بچه های آخر تو ۴۰ سالگی مادر به دنیا می‌اومدن حدودا

.بعد با مامانم نمی دونم به این فکر می کنم که ۸۰ سال اون ۴۴ داره یا موقع ازدواج و بارداریش من خیلی پی ...

۴۴ سال که سن کمی نیست اون موقع هم از ازدواج و بارداریش گذشته و همه رو پشت سر گذاشته.بعد هم دخترا اتفاقاً خیلی زودتر از پسرا یاد می گیرن گلیم خودشون رو از آب بیرون بکشن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

خب انتظار میره حداقل ۵۴ سالگی بچتو ببینی اگه اتفاق ناگهانی ای نیفته کمه مگه؟ الان اکثر پدر مادرا همی ...

تا ۹۰ خیلی عمره .بعیده .۵۰ سال سن خوبیه واقعا ادم کامل شده 

۴۴ سال که سن کمی نیست اون موقع هم از ازدواج و بارداریش گذشته و همه رو پشت سر گذاشته.بعد هم دخترا اتف ...

جدا .من چرا احساس می کردم پسر ها کم تر مادر می خوان