2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 24 پست
خب انتظار میره حداقل ۵۴ سالگی بچتو ببینی اگه اتفاق ناگهانی ای نیفته کمه مگه؟ الان اکثر پدر مادرا همی ...

جدی خیلی ها تو سن و سال من باردار می شن .قدیم ها را هم این طوری توجیه می کنم که کلی لچه پشتشون بودن نه مثل ما یکی و دوتا 

جدا .من چرا احساس می کردم پسر ها کم تر مادر می خوان

همه تو هر دوره ای نیاز به مادر دارن اما دخترا در کل زودتر به بلوغ فکری و عاطفی میرسن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن خودت رو سرگرم کنی تا فکر این چیزا نیفتی.این همه فکر به مرگ عادی نیست.

خودمم می فهمم کلن نسبنگت له دنیا بی رغبت شدم .بعد به خودم می گم تو ۴ سال دیر شد این قدر خودتو زجر نده اما نمی تونم می گم بعد من دخترم خونه کی بره هیچ کسی مادر آدم نمی شه 

خودمم می فهمم کلن نسبنگت له دنیا بی رغبت شدم .بعد به خودم می گم تو ۴ سال دیر شد این قدر خودتو زجر ند ...

دنیا هزار و یک جور می چرخه...آدمایی هستن اطراف من که فقط ۱۵ سال با مادرش تفاوت سن داشت مادرش ۶۲ سالش نشده بود فوت کرد...۴ تا برادر داره یکیش که فوت کرد اون ۳ تا هیچ کدومشون از حال و احوال خواهرشون خبر نمی گیرن اما عوضش خدا دو تا دختر بهش داده که هواش رو دارن...بهترین همسایه رو داره انگار خواهرشه...بهترین دوستا رو داره چند تا از فامیلای شوهرش هستن از خواهر براش بهتر...ما نمی تونیم بگیم بعد ما چه اتفاقی میفته وقتی خدا هست چرا باید برای بعد ترسید...این جور هم نیست کسی که تفاوت سن کمی با مادرش داره تا ۷۰ سالگی مادر داشته باشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

دنیا هزار و یک جور می چرخه...آدمایی هستن اطراف من که فقط ۱۵ سال با مادرش تفاوت سن داشت مادرش ۶۲ سالش ...

چه قدر توکل شما خوبه .من با خواسته خورم باردار شدم می گم کاش ای ای کاش ها رو برای خودم درست نمی کردم حدود ۶۰ سالگی پسرم زن می دادم و نوه دار می شدم بقیه اش هم مهم نبود دیگه مرده بودم یا زنده 

مامان من ۳۵سالش بوده باردار شده.من اون موقع بچه بودم ولی یادم چقد ناراحت بودن از این بابت الان خواهرم۲۰سالش هممون دوسش داریم...خداروصدهزاربار شکر ک داریمش

الانم دیگه دیرِ ب اینچیزا فک نکن از وجودش لذت ببر و خداروشکر کن

مامان من ۳۵سالش بوده باردار شده.من اون موقع بچه بودم ولی یادم چقد ناراحت بودن از این بابت الان خواهر ...

ممنونم .برای منن که عالیه .ان شا الله نصمیم درستی بوده و برای اونم‌خوبه