خانم ها من بارداری دوم تو ۳۶ سالکی بود بچه اولم تو ۲۹ سالگی پسر ،دومی دختر ..الان تازه زایمان کردم حالم اصلن خوب نیست می گم با این عمر کوتاه اصلن ارزش نداشت من بچه بیارم .به نظر شما من خیلی اشتباه کردم .هممش می گم یه دختر و یه پسر به درد هم نمی خورن کاش به سنم توجه می کردم اصلن باردار نمی شدم .می خواستم ببینم چند نفر تو سن و سال من باردار شدن
سعی کن خودت رو سرگرم کنی تا فکر این چیزا نیفتی.این همه فکر به مرگ عادی نیست.
خودمم می فهمم کلن نسبنگت له دنیا بی رغبت شدم .بعد به خودم می گم تو ۴ سال دیر شد این قدر خودتو زجر نده اما نمی تونم می گم بعد من دخترم خونه کی بره هیچ کسی مادر آدم نمی شه
خودمم می فهمم کلن نسبنگت له دنیا بی رغبت شدم .بعد به خودم می گم تو ۴ سال دیر شد این قدر خودتو زجر ند ...
دنیا هزار و یک جور می چرخه...آدمایی هستن اطراف من که فقط ۱۵ سال با مادرش تفاوت سن داشت مادرش ۶۲ سالش نشده بود فوت کرد...۴ تا برادر داره یکیش که فوت کرد اون ۳ تا هیچ کدومشون از حال و احوال خواهرشون خبر نمی گیرن اما عوضش خدا دو تا دختر بهش داده که هواش رو دارن...بهترین همسایه رو داره انگار خواهرشه...بهترین دوستا رو داره چند تا از فامیلای شوهرش هستن از خواهر براش بهتر...ما نمی تونیم بگیم بعد ما چه اتفاقی میفته وقتی خدا هست چرا باید برای بعد ترسید...این جور هم نیست کسی که تفاوت سن کمی با مادرش داره تا ۷۰ سالگی مادر داشته باشه.
دنیا هزار و یک جور می چرخه...آدمایی هستن اطراف من که فقط ۱۵ سال با مادرش تفاوت سن داشت مادرش ۶۲ سالش ...
چه قدر توکل شما خوبه .من با خواسته خورم باردار شدم می گم کاش ای ای کاش ها رو برای خودم درست نمی کردم حدود ۶۰ سالگی پسرم زن می دادم و نوه دار می شدم بقیه اش هم مهم نبود دیگه مرده بودم یا زنده
مامان من ۳۵سالش بوده باردار شده.من اون موقع بچه بودم ولی یادم چقد ناراحت بودن از این بابت الان خواهرم۲۰سالش هممون دوسش داریم...خداروصدهزاربار شکر ک داریمش
الانم دیگه دیرِ ب اینچیزا فک نکن از وجودش لذت ببر و خداروشکر کن