yekihast مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1475 عنوان بی عدالتی 74 بازدید | 12 پست به نظرتون ذات دنیا بی عدالته یا آدما اینقدر همه چیز رو ناعادلانش کردن؟ ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..." 1404/08/21 | 20:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtissssssss عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 1748 کسی بلده از روی عکس ان تی و ضربان قلب ... جنسیت بگه دیگ شدم یه آدم بی روح
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2395 کار شیطانه هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)
yekihast مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1475 کار شیطانه منظورتون چیه؟ ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2395 منظورتون چیه؟ شیطانه که در ما نفوذ میکنه و باعث میشه بی عدالتی کنیمالبته منظورم این نیست که همه چی تقصیر اونهانسان اختیار داره و میتونه فریبش رو نخوره هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)
yekihast مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1475 شیطانه که در ما نفوذ میکنه و باعث میشه بی عدالتی کنیمالبته منظورم این نیست که همه چی تقصیر اونهانسان ... خب اوناییکه ادعای دین دارن ک نباید گول رو بخورن ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2395 خب اوناییکه ادعای دین دارن ک نباید گول رو بخورن ببینید یه مسئله ای هست که خیلی ها این دو مورد رو باهم قاطی میکننوقتی مسلمانی به اسلام عمل نمیکنه، اون رو پای اسلام میذارندر حالیکه مشکلی در اسلام نیست، مشکل در مسلمانی ماست هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)
yekihast مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1475 ببینید یه مسئله ای هست که خیلی ها این دو مورد رو باهم قاطی میکننوقتی مسلمانی به اسلام عمل نمیکنه، او ... خب مسلمون پر ادعا نباید کاری کنه که به واسطه اون کار به دین هم بد بینی ایجاد بشه ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2395 خب مسلمون پر ادعا نباید کاری کنه که به واسطه اون کار به دین هم بد بینی ایجاد بشه صددرصد همینطورهاما وقتی یه بچه ناخلف شد نباید بگیم پدر و مادرش بد تربیتش کردنچون این ادعا همیشه درست نیست هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)
yekihast مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 1475 صددرصد همینطورهاما وقتی یه بچه ناخلف شد نباید بگیم پدر و مادرش بد تربیتش کردنچون این ادعا همیشه درست ... درسته ولی به هر حال همیشه بر پدر اون نفر لعنت میفرستن چون از چشم تربیت اونا میبینن ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2395 درسته ولی به هر حال همیشه بر پدر اون نفر لعنت میفرستن چون از چشم تربیت اونا میبینن دقیقا حرف منم اینه که این کار اشتباهه هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)