2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورتون چیه؟

شیطانه که در ما نفوذ میکنه و باعث میشه بی عدالتی کنیم

البته منظورم این نیست که همه چی تقصیر اونه

انسان اختیار داره و میتونه فریبش رو نخوره

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

شیطانه که در ما نفوذ میکنه و باعث میشه بی عدالتی کنیمالبته منظورم این نیست که همه چی تقصیر اونهانسان ...

خب  اوناییکه ادعای دین دارن ک نباید گول  رو بخورن 

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

خب اوناییکه ادعای دین دارن ک نباید گول رو بخورن

ببینید یه مسئله ای هست که خیلی ها این دو مورد رو باهم قاطی میکنن

وقتی مسلمانی به اسلام عمل نمیکنه، اون رو پای اسلام میذارن

در حالیکه مشکلی در اسلام نیست، مشکل در مسلمانی ماست

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

ببینید یه مسئله ای هست که خیلی ها این دو مورد رو باهم قاطی میکننوقتی مسلمانی به اسلام عمل نمیکنه، او ...

خب مسلمون پر ادعا  نباید کاری کنه که به واسطه اون کار به دین هم بد بینی ایجاد بشه

خب مسلمون پر ادعا نباید کاری کنه که به واسطه اون کار به دین هم بد بینی ایجاد بشه

صددرصد همینطوره

اما وقتی یه بچه ناخلف شد نباید بگیم پدر و مادرش بد تربیتش کردن

چون این ادعا همیشه درست نیست

صددرصد همینطورهاما وقتی یه بچه ناخلف شد نباید بگیم پدر و مادرش بد تربیتش کردنچون این ادعا همیشه درست ...

درسته ولی به هر حال  همیشه بر پدر اون نفر لعنت میفرستن چون از چشم تربیت اونا میبینن

درسته ولی به هر حال همیشه بر پدر اون نفر لعنت میفرستن چون از چشم تربیت اونا میبینن

دقیقا حرف منم اینه که این کار اشتباهه