2777
2789
عنوان

عکس دختر داییم😭واقعا برا رفتن خیلی جوون بود نمیتونم باور کنم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 77 پست

روحش شاد 

خدا بهتون صبر بده 

باردار بودم دقیقا همین اتفاق واسم افتاد فقط بنزین رو ننداختم سمت آتیش،پرت کردم به قیمت دیگ داییم خاموشش کرد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحش شاد خدا بهتون صبر بده باردار بودم دقیقا همین اتفاق واسم افتاد فقط بنزین رو ننداختم سمت آتیش،پرت ...

😔خداروشکر که سلامتین

خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری

میخواست اتیش روشن کنه دستاش بنزینی شده بود کبریت زد دستاش اتیش گرفت یدفعه هول شد بطریو انداختمنفجر ش ...

وایی 😵😵😵

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وای مرگش چقد سخت بوده چرا سوخت

میخواست اتیش روشن کنه 

دستاش بنزینی شده بود 

کبریت زد دستاش اتیش گرفت 

یدفعه هول شد بطریو انداخت

منفجر شد 80درصدش سوخت

خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری

خدا به پدرومادرش صبر بده

شنیدم کسی که در آتش بسوزه و بمیره

صواب شهید رو داره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

میخواست اتیش روشن کنه دستاش بنزینی شده بود کبریت زد دستاش اتیش گرفت یدفعه هول شد بطریو انداختمنفجر ش ...

آخ خدا رحمتش کنه

کسی پیشش نبود؟

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

خدا به پدرومادرش صبر بدهشنیدم کسی که در آتش بسوزه و بمیرهصواب شهید رو داره

کی گفته ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو