2777
2789

هرکی هم گفت ببخشید ولی غلط کرد 

مادر من با پدرم ازدواج کرد که فقط پیرهن تنش بود پدر بزرگ مادریم زیر پر و بالشون گرفت بابام ادم شد 

مادر من حسرت یه لباس شیک به دلش مونده از بس از همه چیز چشم پوشی کرد که بابام خونه بخره ماشین بخره 

ما چهار نفر با ماهی 10 میلیون زندگی می کنیم مادر من یک رون مرغ برای سه نفر می ذاره 

امشب به بابام می گه در خونه درست کن بابام می گه حتما پول خونه برا خودت پس انداز کردی یکی نیست بگه با چس تومن اکثر شبا گشنه می خوابیم 

مامان من یه هویج سیب می کنه تو کمی پلو یه وعده می گذرونه اون وقت بابام زبونش دراز شده 

اتفاقا نباید با مرد بی پول ازدواج کرد که عمرت زیباییت جوونیت حسرت همه چیز به دلت بمونه اخرش فحش و تحقیر و کتک نصیبت بشه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

کاملا حق با شماست چطور بابات با حقوق ده تومن طاقت میاره؟ کارش چیه ؟ اگه ماشین دارین بره اسنپ بیشتر از اینا در میاره 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا اینطورین وقتی دستشونو میگیری و میکشیشون بالا و همراهشون راه میای دور برشون میداره

سومین اکانت از سال 99😑❕- لازم است کتاب بخوانی، اما اگر کتاب خواندی، الزاما فرهیخته نیستی!لازم است با سواد باشی، اما اگر با سواد شدی، الزاما فهمیده نیستی!لازم است مدرک داشته باشی، اما مطمئن باش که هیچ مدرکی تضمین درک و شعور بالای تو نخواهد بود و در نهایت، آدم‌ها به رفتار و گفتار تو نگاه خواهند کرد!

پدر عاشقی بسوزه 😂😂😂من عاشق شدم پسر بیپول قبول کردم ..دیگه چند سال کنار اومدم با درآمد کم ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کاملا حق با شماست چطور بابات با حقوق ده تومن طاقت میاره؟ کارش چیه ؟ اگه ماشین دارین بره اسنپ بیشتر ا ...

از بس مادر من کوتاه اومد هیچی نگفت این هار شده 

حقوقش 26 تومنش هست هرچی هست خودش و داداشم می خوره ده تومن خرج خونه می ده که خودشون اندازه ده نفر می خورن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

حق 

ولی باباتم کم کاری میکنه 

شغلشو عوض کنه به شغل دوم فکر کنه 

وگرنه ۱۰تومن خیلی خیلی کمه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

به نظرت الان مشکلش پول یا مرام؟

کسی که راحتی و آسایش زن و بچه براش مهم نیست پول هم داشت براش مهم نبود

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

پدر عاشقی بسوزه 😂😂😂من عاشق شدم پسر بیپول قبول کردم ..دیگه چند سال کنار اومدم با درآمد کم ..

اخرش بازنده ای مثل مادر من 

مثل من امروز یه همایش تهران دعوت بودم به خاطر اینکه نمی ذاشت من تنها برم می خواست بیاد با خرج من اون چس تومن حقوقی که 40 روز یه بار می گیرم

به نظرت الان مشکلش پول یا مرام؟کسی که راحتی و آسایش زن و بچه براش مهم نیست پول هم داشت براش مهم نبود

نه مردا همه شون همینا 

هزار بار آفرین.تاپیک زدم تازه امشب راجب همین موضوع که زنها باید قدر خودشون را بدونن اکثر آقایون ایرانی لیاقت وقدر فداکاری زنها را نمیدونن اتفاقا زنهایی که خرج دارن ارج دارن با پوست گوشتم حس کردم زنهایی که سلطیه باشن عین ریگ پول خرج گنن بساز نباشن بفکر خودشون و قر فرشون باشن را مردا رو سر حلوا حلوا میکنن اون وقت من مادرم وامثال من گه هی گفتن بسازید چی شدیم هیچی. بعصی آقایون واقعا لیاقت دلسوزی فداکاری ندارن میگن نباید فداکاری میکردی .گاهی میگم دخترایی گه پسرای پولدار را تیغ میزنن کار درست میکنن گاهی وقتا میگم پسری که درست حسابی نمیره ازدواج کنه حقش هم همینه. یعنی هرچی زن بساز فداکار زندگی کن قانع دیدم اونا که من دیدم همه بدبخت شدن خودم هم همینطور برعکس هرچی زن دیدم دلسوز شوهر نباشه اولویت خودش باشه عین عروسک زندگی میکنه خوشبخت افسوس خیلی دیر فهمیدم مادرم گفت بسوز بساز چی شد 

ببخشیدا حتما اون موقعی یه پولدار نیومده مادرتو بگیره که با پدرت ازدواج کرده هیشکی دوست ندارم زن یه م ...

اتفاقا بسیار اشتباه فکر می کنی به خاطر اینکه طاقت دوری خانواده اش نداشت راه دور ازدواج نکرد و زن فامیل شد 

وگرنه خواستگار بسیار پولدار داشته که اینقدر وضع مالیشون زمین تا اسمون بوده که می گفت هرچی پدرش داشته می فروخته نمی تونسته خونه پسره رو پر کنه 

مادرم 32 تا خواستگار داشته ولی خدا عقلش گرفت زن بابام شد