2821
2789
عنوان

واعظییییییییییییی

43 بازدید | 9 پست

خواهش میکنم بگین دوره عربی واعظی برای منی که عربی پارسال نوبت اول ۱۰ درصد و تیر ۲۰ درصد فقطم از ترجمه زدم ، یعنی قواعدو ضعیفم ، خوبه یا نه ؟؟؟

من هم تدریس واعظیو دوشب پیش دیدم که هنوز تکنیک و حرفاشو یادمه و حس کردم واقعا حالیم شد ، فقط خیلی بیمزه بازی درمیاوورد و رو مخ بود یکم 

ولی استاد فلاحی رو که دیدم وسط تدریسش خوابم برد حس کردم کسل کننده بود اما از متانتش خوشم اومد 😂

حالا بگین کدومم؟؟؟

وای دارم دیوونه میشم چند روزه میخوام تصمیم بگیرم 

وقتم ندارم خودم پایم ضعیفه نمیتونم با درسنامه جلو برم دیره

فعلا چیزی ندارم بنویسم

واعظی . چون درس خوندن با هیجانو دوست دارم

خیلیم خوب توضیح میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واعظی . چون درس خوندن با هیجانو دوست دارمخیلیم خوب توضیح میده

منم تدریسشو انگار با همون حال کردم 

و فضای خشک و جدی هم دوست ندارم ولی واعظی دیگه زیادییی هیجان داره😐😂😂

فعلا چیزی ندارم بنویسم

منم تدریسشو انگار با همون حال کردم و فضای خشک و جدی هم دوست ندارم ولی واعظی دیگه زیادییی هیجان داره� ...

عیب نداره هیجان زیاد

من ویدیوهای واعظی میبینم حس میکنم با خودش نشستم پای منقل😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

شما رشتت انسانی ؟

نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عیب نداره هیجان زیادمن ویدیوهای واعظی میبینم حس میکنم با خودش نشستم پای منقل😂😂

من تو دلم میگفتم خواهشا بس کن مردددد😐😂

شما عربیت در چه حد بود ؟ الان حس میکنی خیلییی قوی‌تر شده باشی؟

فعلا چیزی ندارم بنویسم

من تو دلم میگفتم خواهشا بس کن مردددد😐😂شما عربیت در چه حد بود ؟ الان حس میکنی خیلییی قوی‌تر شده باش ...

اخی 😂😂😂😂

من عربی تست نمیزنم . متوسط بودم الان بدک نیستم . اخه من ویدیو هاشو کامل نمیبینم فقط اونایی که یکم مشکل دارمو میبینم و تو اون مباحث قوی میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز