2821
2789
عنوان

واعظییییییییییییی

43 بازدید | 9 پست

خواهش میکنم بگین دوره عربی واعظی برای منی که عربی پارسال نوبت اول ۱۰ درصد و تیر ۲۰ درصد فقطم از ترجمه زدم ، یعنی قواعدو ضعیفم ، خوبه یا نه ؟؟؟

من هم تدریس واعظیو دوشب پیش دیدم که هنوز تکنیک و حرفاشو یادمه و حس کردم واقعا حالیم شد ، فقط خیلی بیمزه بازی درمیاوورد و رو مخ بود یکم 

ولی استاد فلاحی رو که دیدم وسط تدریسش خوابم برد حس کردم کسل کننده بود اما از متانتش خوشم اومد 😂

حالا بگین کدومم؟؟؟

وای دارم دیوونه میشم چند روزه میخوام تصمیم بگیرم 

وقتم ندارم خودم پایم ضعیفه نمیتونم با درسنامه جلو برم دیره

فعلا چیزی ندارم بنویسم

واعظی . چون درس خوندن با هیجانو دوست دارم

خیلیم خوب توضیح میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واعظی . چون درس خوندن با هیجانو دوست دارمخیلیم خوب توضیح میده

منم تدریسشو انگار با همون حال کردم 

و فضای خشک و جدی هم دوست ندارم ولی واعظی دیگه زیادییی هیجان داره😐😂😂

فعلا چیزی ندارم بنویسم

منم تدریسشو انگار با همون حال کردم و فضای خشک و جدی هم دوست ندارم ولی واعظی دیگه زیادییی هیجان داره� ...

عیب نداره هیجان زیاد

من ویدیوهای واعظی میبینم حس میکنم با خودش نشستم پای منقل😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

شما رشتت انسانی ؟

نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عیب نداره هیجان زیادمن ویدیوهای واعظی میبینم حس میکنم با خودش نشستم پای منقل😂😂

من تو دلم میگفتم خواهشا بس کن مردددد😐😂

شما عربیت در چه حد بود ؟ الان حس میکنی خیلییی قوی‌تر شده باشی؟

فعلا چیزی ندارم بنویسم

من تو دلم میگفتم خواهشا بس کن مردددد😐😂شما عربیت در چه حد بود ؟ الان حس میکنی خیلییی قوی‌تر شده باش ...

اخی 😂😂😂😂

من عربی تست نمیزنم . متوسط بودم الان بدک نیستم . اخه من ویدیو هاشو کامل نمیبینم فقط اونایی که یکم مشکل دارمو میبینم و تو اون مباحث قوی میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز