2777
2789

بچه ها من واقعا باید رانندگی یادبگیرم و ضروری هست برام جاریم بلده اون روز تیکه مینداخت هنوز یاد نگرفتی و دو سال پیش من نوشتم آموزش رانندگی بعد مربی آشنا شوهرم بود هی شوهرم گفت با همین بریم یادبگیر و خلاصه این مربی رو برداشتیم یه روز اومد یه روز نیومد و تمام آموزش های سر قاعده و قانون نبود خلاصه  دوباره شوهرم سه میلیون و خورده ای داد با یه مربی دیگه یادبگیرم بنده خدا از جون و دل مایه گذاشت خلاصه بعد شیش جلسه من یادگرفتم پارک دوبل و همه چی دوریه فرمان و دو فرمان عالی بعد دوهفته دوباره یادم رفت همه چی و اصلا حافظم صفره آزمون شهری بار اول افتادم پارک دوبل رو گند زدم الآنم شوهرم گفت دیگه من پول آموزش ندارم بدم از خودم یادبگیر و از اول که من نشستم کنار شوهرم داد و بیداد کرد تا آخر مسیر جوری که من زار زار گریه کردم و گفتم نمی‌خوام من یا نمی‌گیرم و خنگم بیا پایین و مشکل فقط پارک دوبله برگشتیم خونه ماشین روند و همه چیم خوبه فقط پارک دوبل گند میزنم و اصلا جهت فرمون رو بلد نیستم که می و کجا باید کدوم سمت بچرخونم نمی‌دونم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پارک دوبل اینه به آینه ی ماشین پارک شده بایست

دنده عقب صاف برو وقتی چراغ عقب ماشین پارک شده رو روی زیوار شیشه مثلثی دیدی ایست کن فرمون رو کامل بچرخون طرف شاگرد بیا عقب

وقتی چراغ عقب ماشینه افتاد روی قفل در شاگرد فرمون رو کامل برعکس بچرخون و برو تو پارک

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭