2777
2789
عنوان

دوران عقد

218 بازدید | 18 پست

دخترا ۸ ماه عقد کردم همیشه بحث دعوا دوسش دارم ولی خوشحال نیستم خیلی نگرانم ک نکنه این حس خوشحال نبودن تا همیشه بام باشه همش میگم جدا بشم ولی دلشو ندارم 

از طرفی رابطه جنسی هم داشتیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوایل زندگی بحث ودعوا تاحدودی عادیه کم کم درست میشه

خوشحال نبودنت دلیلش دعوا وایناست؟

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

منن همینم ت عقدم تازگی ب این نتیجه رسیدم کنار بیام سعی کنم متشنج نکنم بیشتر اوضاع رو‌ ولی من دعواهامون سر خساست شوهرم و سر اینکه خودش رو عقل کل می‌دونه هست همیشه م در نهایت همیشههههه من مقصر شدم ب این نتیجه رسیدم دیکع بگم بچس دیک نمیفهمه من بزرگی کنم هیچی نگم 😐

منم عقدم دوساله 

اوایل عقدمون خیلی بحث و دعوا یم سر کوچیک ترین چیز هم دعوامون میشد یکم زمان میخواد تا قلق هم دستتون بیاد 

من با اینکه یه مدت خیلی طولانی باهم دوست بودیم ولی خوب بازم انگار قلق هم دستمون نبود 

منن همینم ت عقدم تازگی ب این نتیجه رسیدم کنار بیام سعی کنم متشنج نکنم بیشتر اوضاع رو‌ ولی من دعواهام ...

من نمی‌دونم چرا مردای خسیس رو شماها انتخاب میکنید بخدا کرد خسیس از مرد هول و زن بازم تحملش سخت تره

من نمی‌دونم چرا مردای خسیس رو شماها انتخاب میکنید بخدا کرد خسیس از مرد هول و زن بازم تحملش سخت تره

اگ بدونیم بنظرت انتخاب میکنیم؟ شد دیگه

ولی خب شوهرم نسبت ب اوایلش خیلی خیلی خیلی بهتر شده 

علت این همه دعوا چیه؟ منم مثل تو ، توعقدم

ببین سر کوچیکترین چیزا دعوا میکنیم یه مدت سر پول بود دعوامون یه مدت سر وام عروسی یه مدت سر بیرون رفتنا یعنی سر هر چیزی ک میخوای بحثمون شده الان سر اینک در اتاق رنگ کرده ولی بم نگفت باش بحثم شد 

منم نه ماه عقدم همیشه بحث داریم

فک نمیکردم بخوام دوران عقد اینطور بگذرونیم

حتی دوس ندارم عروسی بگیریم بش میگم من هنوز از دوره عقد سیر نشدم حس میکنم این خوشحال نبودن بخاطر اینکه تفریح درست حسابی نداریم 

اوایل زندگی بحث ودعوا تاحدودی عادیه کم کم درست میشهخوشحال نبودنت دلیلش دعوا وایناست؟

اره خسته شدم خیلی یکی ب دو میکنه بام 

جواب دادنش حرصم میده یه جوری جواب میده ک واسش مهم نیست 

قهر هم کنیم میره پشت سرشو هم نگاه نمیکنه 

منن همینم ت عقدم تازگی ب این نتیجه رسیدم کنار بیام سعی کنم متشنج نکنم بیشتر اوضاع رو‌ ولی من دعواهام ...

دقیقا اینم همینطور حرف حرف خودشه 

همیشه من مقصرم خودش بی تقصیر 

نمیدونم بعضی این دخترا چیکار میکنن ک پسره واسشون جون میده

فک نمیکردم بخوام دوران عقد اینطور بگذرونیمحتی دوس ندارم عروسی بگیریم بش میگم من هنوز از دوره عقد سیر ...

دقیقا واقعا بهم بد گذشت من شوعرم خیلی حرصم میده کاراش

دقیقا برای منم عقل کل عالم میدونه ولی همه سرش کلته میزارن فقط فقط برای من زرنگ

2790
2778
2791
2779
2792