2777
2789

قشنگم🥺😭

دعا کردم بمونی ولی نشد💔😭😭

خدا جواب دعای هیچکدوممون رو نداد😭😭💔

الهی بمیرم برات😭😭

دکترا گفتن سوختگیت دیگه داره خوب میشه 

نگفت قراره به زودی داغ بشی رو دلمون😭💔🥺

خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری

کی ؟؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ٤٦ روزه نوزادم از دست دادم و هيچي جبرانش نميكنهفقط زمان ميخوايم....

😭بمیرم برا دلت 

من چند روز پیش پسر عمم فوت شد 

الانم دختر دایی جوونم😭😭

خدا رحمتش کنه عزیزم برا چی سوخته بود؟! فک کنم گفته بودی 90 درصد سوختگی داشته

ممنون عزیزم

میخواست اتیش روشن کنه بنزین ریخت روش 

هول شد بطریو انداخت بدنش اتیش گرفت 

اره نود درصد بود💔

دختر داییم چند روز پیش تاپیک زدم گفتم سوخته امرور فوت شد😭💔

عزیزم آخی الهی روحش غرق آرامش و نور باشه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خدا بهتون صبر ميده عزيزم آروم باشبچه اش چندوقتشه؟دختره يا پسر؟

ممنون عزیزم

بچش پسره 

سه سالشع 

خیلی به مامانش وابستس

ممنون عزیزممیخواست اتیش روشن کنه بنزین ریخت روش هول شد بطریو انداخت بدنش اتیش گرفت اره نود درصد بود� ...

اووووووو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا رحمتش کنه عزیزم 🥀🥀🥀🥀💔

اووووووو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خدا رحمتش کنه عزیزم 🥀 ...

ممنون عزیزم😔