2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری یه نفرو لو بدم که خودش نفهمه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 43 پست
اره واقعا درسته.مخصوصا که با پولش هم به مردم فخر فروشی هم میکنن

افرین، دقیقا، اسیبی هم که وارد میکنن غیر قابل جبرانه خصوصا با این موادی که جدیدا وارد بازار کردن و عملا دارن جوانان و خانواده ها رو به فنا میدن

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

خانما میگم اونایی هم که  مثلا اختلاس میکنن به ما چه !!!!! 

چطوره؟؟؟؟؟!! 🤐

با یه نفر که مشکل حل نمیشه ؟! 

خب چه کاریه همه راحت باشن برای خودشون.

مگه تگزاسه 😂😂😂😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین، دقیقا، اسیبی هم که وارد میکنن غیر قابل جبرانه خصوصا با این موادی که جدیدا وارد بازار کردن و ع ...

اره دقیقا 

هعیییی من یکم افکارم بهم ریخته شده به خاطر بودن با یه سری افراد و خودخواهانه حرف زدم🤦‍♀️🤦‍♀️

بعضی ها بویی از انسانیت نبردند ...دقیقا موقع جنگ هم وقتی گفتن چیز مشکوک دیدی اطلاع بدید خیلی ها چشم پوشی کردندو گفتند به ماچه و باعث شد چندین خانواده به شهادت برسند و تا اخر عمر داغ بر دل عزیزانشون گذاشته شد .....

واقعا یه چیزی یاد گرفتن همه جا استفاده میکنند...متوجه نیستن ضرر واسه جامعه اگه اینجوریه دزدا رو هم‌ن ...

عزیزم چی میگی اینا همه جا به کار نمیبرن ...مثلا قبل این که بیان نظر چرت بگن قبلش میگفتن به ماچه .....یا تو زندگی بقیه دخالت کنن قبلش نمیگن به ماچه ...فقط یکی تو کارشون دخالت کنه میگن به توچه 🤣

عزیزم چی میگی اینا همه جا به کار نمیبرن ...مثلا قبل این که بیان نظر چرت بگن قبلش میگفتن به ماچه .... ...

دقیقاا😂😂

با این منطقشون کسی که تجاوز هم میکنه کاریش نداشته باشیم به ما چه..مگه با یه نفر جامعه درست میشه...

فقط هووووووووف

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

اره دقیقا هعیییی من یکم افکارم بهم ریخته شده به خاطر بودن با یه سری افراد و خودخواهانه حرف زدم🤦‍♀️� ...

نه عزیزم اینطور نیست، اتفاقا من خیلی از شما خوشم اومد، اول اینکه تا دلیل اوردیم موضع نگرفتی و خیلی هم خوب و مؤدبانه پذیرفتی، و دوم اینکه من خودم هم از ادم مخبر بدم میاد ولی اینجا حق با استارتر هست و چون اسیب اجتماعی هست باید طرف رو معرفی کرد و جلوی اشاعه ی این کار اشتباه رو گرفت، در هر صورت خانم بشدت خوبی هستی عزیز دلم امیدوارم شرایط فکریت هم درست بشه 💕💕💕💕💕🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

نه عزیزم اینطور نیست، اتفاقا من خیلی از شما خوشم اومد، اول اینکه تا دلیل اوردیم موضع نگرفتی و خیلی ه ...

قربونت برم قشنگم❤️❤️

ممنون که با حوصله برام توضیح دادی و فکرمو راجب موضوع این تاپیک باز کردی 😘😘😘

قربونت برم قشنگم❤️❤️ممنون که با حوصله برام توضیح دادی و فکرمو راجب موضوع این تاپیک باز کردی 😘😘😘

فدات عزیز دلی، ذهن و فکر و ذات خودت پاک هست که سریع گارد نمیگیری واقعا من بهت غبطه میخورم، اینهمه شعور و معرفت، خدا حفظت کنه 💖💖💖💖💖😘😘😘😘

فدات عزیز دلی، ذهن و فکر و ذات خودت پاک هست که سریع گارد نمیگیری واقعا من بهت غبطه میخورم، اینهمه شع ...

سلامت باشی.تا کسی دارای صفتی نباشه نمیتونه توی دیگران ببینه پس بدون خودت خیلی بهتر از اینا هستی❤️

سلامت باشی.تا کسی دارای صفتی نباشه نمیتونه توی دیگران ببینه پس بدون خودت خیلی بهتر از اینا هستی❤️

بزرگواری، عزیز دلی مهربانم💖💖💖💖