2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری یه نفرو لو بدم که خودش نفهمه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 43 پست
باورم نمیشه میگن به توچه😐داره مواد می‌فروشه ها😐😐😐😐چقدر همه چیز عادی شده خدایا

ولشون کن این احمقا رو 

یه درصد احتمال بدن همین آشغالا مواد رو بدن دست برادرشون ببینم اونوقت هم میگن به تو چه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
باورم نمیشه میگن به توچه😐داره مواد می‌فروشه ها😐😐😐😐چقدر همه چیز عادی شده خدایا

واقعا یه چیزی یاد گرفتن همه جا استفاده میکنند...متوجه نیستن ضرر واسه جامعه 

اگه اینجوریه دزدا رو هم‌نگیریم ،به ما چه

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا اینو بگیرن دیگت جوونای مردم بدبخت نمیشن؟دیگه کلا مواد تموم میشه؟

همینجوری ب همه چی اینقد منفعل بودیم ک حال و روزمون اینه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ولشون کن این احمقا رو یه درصد احتمال بدن همین آشغالا مواد رو بدن دست برادرشون ببینم اونوقت هم میگن ب ...

بخدا کپ کردم اصلا.

شمام میتونی با ی شماره ناشناس زنگ بزنی بگی یا ب پدر یا برادرت بگی پیگیری کنن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

ما نمی‌تونیم همه جهان رو نجات بدیم و پاک کنیم ولی دور و بر خودمون رو که میتونیم. 

خیلی ببخشید دوستان ولی یه حرومی کمتر. 

ولشون کن این احمقا رو یه درصد احتمال بدن همین آشغالا مواد رو بدن دست برادرشون ببینم اونوقت هم میگن ب ...

براد باید خودش عقل داشته باشه 

وگرنه بخوای اینطوری فکر کنی باید کل ایران پاکسازی بشه که بچه و برادر ما منحرف نشه

از ماست که بر ماست

چرا آدم میاد یه کار درست انجام بده چرت و پرت میگید

کار درست این کاربر هم از محله ی خودشون شروع میشه

اگه هرکسی تو هرجایی که هست با هر کقام و منصبی کار و وظیفه ش رو درست انجام میداد جامعه با فساد قاطی نمیشد

اگه همین ادم به بچه تو یا برادرت مواد بفروشه هم میگی به تو چه؟

من خودم به شخصه این کارا خوشم نمیاد 

بعد بچم و برادرم بخوان از کارا کنن من کل شهرمون پاکسازی کنم باز میتونن انجام بدن 

نمیدونم والا شاید واقعا شما درست میگی ولی انقدر اطرافم دیدم مخبر خوشم نمیاد اصلا

عزیز دل حرف شما وقتی درسته که گناه شخص فقط مخصوص خودش باشه نه اینکه یه عده رو درگیر کنه، اگه شخصی بود منم میگفتم مخبری بده ولی مواد و دزدی واقعا اسیب به بقیه ی مردم هست

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶