یه نفر هست آشناست غریبه نیست مواد میفروشه صبح ها میاد تو کوچه پلاکشو پنهونی برداشتم چطوری لو بدم ؟
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بعضی ها بویی از انسانیت نبردند ...دقیقا موقع جنگ هم وقتی گفتن چیز مشکوک دیدی اطلاع بدید خیلی ها چشم پوشی کردندو گفتند به ماچه و باعث شد چندین خانواده به شهادت برسند و تا اخر عمر داغ بر دل عزیزانشون گذاشته شد .....
واقعا یه چیزی یاد گرفتن همه جا استفاده میکنند...متوجه نیستن ضرر واسه جامعه اگه اینجوریه دزدا رو همن ...
عزیزم چی میگی اینا همه جا به کار نمیبرن ...مثلا قبل این که بیان نظر چرت بگن قبلش میگفتن به ماچه .....یا تو زندگی بقیه دخالت کنن قبلش نمیگن به ماچه ...فقط یکی تو کارشون دخالت کنه میگن به توچه 🤣
اره دقیقا هعیییی من یکم افکارم بهم ریخته شده به خاطر بودن با یه سری افراد و خودخواهانه حرف زدم🤦♀️� ...
نه عزیزم اینطور نیست، اتفاقا من خیلی از شما خوشم اومد، اول اینکه تا دلیل اوردیم موضع نگرفتی و خیلی هم خوب و مؤدبانه پذیرفتی، و دوم اینکه من خودم هم از ادم مخبر بدم میاد ولی اینجا حق با استارتر هست و چون اسیب اجتماعی هست باید طرف رو معرفی کرد و جلوی اشاعه ی این کار اشتباه رو گرفت، در هر صورت خانم بشدت خوبی هستی عزیز دلم امیدوارم شرایط فکریت هم درست بشه 💕💕💕💕💕🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶