2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فروشگاه جای خونه میرم خرید ،وقتایی کالا برک شارژ میشه کلا یه خانومی هست ایشون میان واسه همین کار میشینن خیلیم شلوغ میشه  ...اصلا این چند وقته ندیدم پس هنوز شارژ نشده که خلوت و خانومه نیست

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من فروشگاه جای خونه میرم خرید ،وقتایی کالا برک شارژ میشه کلا یه خانومی هست ایشون میان واسه همین کار ...

اره اخه پریشب تو گوگل دیدم نوشته از ۱۲ شب شارژ میشه تو نی نی ساینم دو نفر گفتن 😂😂😂

اره اخه پریشب تو گوگل دیدم نوشته از ۱۲ شب شارژ میشه تو نی نی ساینم دو نفر گفتن 😂😂😂

عزیزم هر وقت دیدی فروشگاهها حمله شده بدون شارژ شده ..جای ما خیلی شلوغ میشه،طفلیا فک کنم خونه هیچی ندارن 😭آخه چیزی هم نمیشه خرید با این قیمتها

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیزم هر وقت دیدی فروشگاهها حمله شده بدون شارژ شده ..جای ما خیلی شلوغ میشه،طفلیا فک کنم خونه هیچی ند ...

اینجا تو یه خیابون ده تا افق کوروشو دیلی مارکتو بقیه فروشگاهاش شلوغ نمیشه زیاد