2777
2789
عنوان

تجربه سقط جنین هجده هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 29 پست
ناخواسته بود اما من خیلی بچه دوست دارم و بدم نیومد که باردار شده بودم گفتم شاید دختر باشه که بهتر

به دنیا که اومد معلوم نبود جنسیتش؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازه کف دست ... قشنگ همه چیزش تشکیل شده بود . دست پا مژه لثه....

وای خدای من 

دختر بود؟؟؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
آخی🥲خیلی ناراحت کنندس حالا حالت خبه روحی جسمی؟

خیلی داغونم ... یک هفته گریه و زاری 

قلبم درد می‌کنه نفس تنگی گرفتم

خیلی رویا ساخته بودم باهاش 

لباس خریده بودم

هر روز باهاش حرف میزدم ناز و نوازش

....

اوووووف خیلی سخته

خوش زا نیستم اتفاقا ... ۷-۸ ساعت درد و طبیعی و .....ولی بچه دوستم ...و بیشتر در تلاش دخترم

انشالله اگه صلاحتونه یه دختر سالم و صالح و خوشگلم باردار بشی🥰

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خوش زا نیستم اتفاقا ... ۷-۸ ساعت درد و طبیعی و .....ولی بچه دوستم ...و بیشتر در تلاش دخترم

سعی کن بیخیال باشی توجنسیت اکثر کسایی ک توفکر جنسیت هستن اینقدررررر اینجوری میشن 

زن دایی منم اینقدنذر نیاز برای پسر داشتن حتی بااینکه پسرم یکی داشت ولی اونم پسربود سقط شد

من فک میکنم خدا ناراحت میشه ازاینکه بندش راضی به رضاش نباشه بخاد حرف حرف خودش بشع

معلوم بود . قشنگ اندام تناسلی تشکیل شده بود....پسر بود

عزیزم...

چه لحظات سختی رو گذروندی خدا صبرت بده

اگه قصد دختر دار شدن برو تحت نظر دکتر و رژیم دخترزایی بگیر

عزیزم...چه لحظات سختی رو گذروندی خدا صبرت بدهاگه قصد دختر دار شدن برو تحت نظر دکتر و رژیم دخترزایی ب ...

فعلا دیگه تصمیمی ندارم

از لحاظ جسمی هم آدم ضعیف میشه کم میاره 

شاید ۴ سال دیگه ای یو ای کنم