2777
2789
عنوان

تجربه سقط جنین هجده هفته

282 بازدید | 29 پست

سلام 

میخواستم تجربه سقط جنین ۱۸ هفته رو بگم

خودم خیلی گشتم تا از تجربیات بقیه استفاده کنم و استرسم کم بشه 

بارداری چهارمم بود . سه تا بچه سالم با بارداری راحت و سلامت دارم . 

وقتی پریودم عقب افتاد و تست زدم مثبت شد

رفتم سونو ۶ هفته و ۳ روز بود با قلب و فعالیت،  صحیح و سالم 

هفته ۱۲ دوباره سونو و آزمایش همه چیز خوب و سلامت

فقط دیابت بارداری گرفته بودم که سر بقیه هم داشتم از هشت ماهگی

ولی ایندفعه از ۳ ماهگی شروع شده بود

که تحت نظر دکتر داخلی انسولین میزدم

هفته ۱۸ سونو انومالی داشتم که رفتم گفت جنین از ۱۵ هفتگی رشد نکرده و قلبش ایست کرده .

باید بری سقط بشه 

و من تا اون موقع هیچ علایمی مث خونریزی و اینا نداشتم که بفهمم بچه مرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه رفتم بستری شدم و با قرص میزو زیر زبونی هر۳ ساعت ۲ تایی برام گذاشت و قرص ۵-۶ رو که گذاشت هنوز تو دهنم بود که احساس دل‌پیچه و اینا داشتم رفتم سرویس فرنگی دیدم یچیزی یهو اومد سریع اومدم جلوتر که تو فرنگی میوفته و جنین آویزون بود . ماما گفت باید بیای سرتختت چرا رفتی سرویس من اونجا نمیام.خلاصه جنین رو گرفتم لا دستمال و کمر خم اومدم سرتخت . و سر دوپا نشستم تا جفت و بقیه هم اومد

و یک شب بستری بودم و سونو مجدد که رفتم گفتن بقایا داری . باید کورتاژ بشی . گفتم نه ... با رضایت شخصی مرخص شدم و  تو خونه دارم پیاده روی میکنم که دفع بشه و کلی داروی گیاهی اینا میخورم

و یک شب بستری بودم و سونو مجدد که رفتم گفتن بقایا داری . باید کورتاژ بشی . گفتم نه ... با رضایت شخصی ...

کاش کورتاژ میشدی

چیز بدی نیست که

اگه بقایا بمونه خدایی نکرده رحمت عفونت میکنه کار دستت میده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خواستم بگم سقط اونقدر وحشتناک نیست که من داشتم سکته میکردم . گفتم در حد زایمانه و اینا

۱۵هفته جنین چه شکلی بود،چه اندازه ای

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خواستم بگم سقط اونقدر وحشتناک نیست که من داشتم سکته میکردم . گفتم در حد زایمانه و اینا

خوب شما فکر کنم خوش زام باشی 

بعضیا واقعا زایمان و سقط های سختی دارن بعضیام مثل شما نه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤