2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست
چجوری بگم چی بگم

بی دعوت میان؟

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

تو خونم در و باز میزارع شوهرم بعضی وقتا بعد سر مو بر میگردونم میبینم مامانم نشسته رو مبل

با مامانت یجا زندگی میکنی؟! 

از این به بعد درو باز نزار ببند قفلش کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واسه شام و نهار که نمیان میان سر بزنن برن اصن زنگ نمی‌زنن قبلش که میخایم بیایم خونتون وگرنه زنگ بزنن ...

سرزدن هم سرزده درست نیست 

زیاد تحویل نگیر 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

کلا مادران ایرانی دختر رو اصلا بها نمیدن در عوض برای پسرشون از زیر سنگم که شده پول جور میکنن ، دخترشون اگه لباس نداشته باشه طلا نداشته باشه مهم نیست چون دختر مردمه ولی پسرشون باید خونه و ماشین داشته باشه یه دوستی داشتم میگفتم ما بچه های همیناییم بعد ها ممکنه ما هم نا خود آگاه پسر هامون رو بها بدیم ، اگر دختر دار شدی سقطش کن و پسر بیار ، توروخدا اگر دختر دار شدین تابو شکنی کنید و دختر ورو هم به اندازه پسر ببینید

میان پشت در خب 😐😐بعد خانواده شوهرمم دیوار به دیوار خونه ما هستن

خب بزار بیان 

انقد بمونن تا خسته بشن 

توم بگو عه من خونه نبودم و فلان 

در خونه تونو همیشه قفل کن کلیدم بزار توش 

که هیچکی جز خودت نتونه باز کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یعنی واسه همه همینتوریه

من برادر ندارم .ولی خانوادم هوای اون خواهرم ک متاهله رو خیلی دارن ولی ب من میرسن بجای کمک ازم میبرن😁 تازه من بچه بزرگه و بچه خوبشونم مثلا

خیلی ناراحت کنندس ک فرق میذارن ولی خب کاریش نمیشه کرد

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

کلا مادران ایرانی دختر رو اصلا بها نمیدن در عوض برای پسرشون از زیر سنگم که شده پول جور میکنن ، دخترش ...

اره من مامان و خاله هام همیشششه از اینکه برادرشون بهشون زور میگفت و حق همه رو خورده بود مینالیدن.ینی زندگی و جوونیشون تباه شده با داداششون ، 

بعد همین خاله دوقلو دختر و پسر داره .پسرشو گذاشته رو سرش ولی محل ب دخترش نمیده 😑😑😑 

انقدددم دخترش ناز و مهربونه ک نگو

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.