2777
2789
عنوان

مامانم

213 بازدید | 24 پست

نمی‌خوام دیگه بیان به خاطر حرف هایی که بهم زدن بابام گفت تو ارزش نداری چون من بهش گفتم خب واسه ما یه خونه اجاره کن این حرف و گفت 

موقع خرید پول داشتن به من گفتن نداریم رفتن به النگو گرفتن برام . ده بار از هر طرف غر شد شکست بعد داداشم داماد شد رفتن واسه زن داداشم ۵ مثقال قسطی طلا ورداشتن  میان خونم تا چند روز اعصابم خورده

میخام پیام بدم مامانم نیان دیگه ...پیام بدم به نظرتون؟

من متوجه نشدم شما متاهلی؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

هروقت دیدی حضور کسی تو زندگیت حال روحیتو بد میکنه رک از زندگیت حذفش کن چه دوست و رفیق باشه چه پدر و مادر

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه پیام نده ولی مدیریت کن 

زود به زود همو نبینید 

هر هفته یه بهونه جور کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چجوری بگم چی بگم

حرف دلتو بگو . هرچی تو دلته

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

چجوری بگم چی بگم

بنظرم چیزی نگو 

رفت و آمد رو مدیریت کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره

عزیز خیلیا ذهینتشون اینه ک مسئولیت زندگی پسرشون با خودشونه ولی دخترشون با مردم .بنظرم توقع نداشته باش راحتتری

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.