2821
2789
عنوان

خواستگاری

227 بازدید | 20 پست

من سه سال قبل با یکی آشنا شدم دندونپزشکی میخوند

خودمم پزشکی خوندم انقدر من بهش گفتم پیام نده که رفت ولی من هنوز که هنوزه دوسش دارم راجبش که حرف میزنم نا خود آگاه اشکام سرازیر میشن

حالا یه خواستگار مهندس برام پیدا شده بلاتکلیفم که جوابشو چی بدم هنوز اون دندونپزشکه رو دوست دارم

به سرم زده به اون دندونپزشکه پیام بدم شاید یه علاقه ای هنوز ته دلش به من باقی مونده بود

اگرم جوابمو نداد یا جوابش منفی بود که به همین خواستگارم بله رو میدم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

وسواس فکری داری دوست عزیز

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
وسواس فکری داری دوست عزیز

چون هنوز بهش فکر میکنم؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون هنوز بهش فکر میکنم؟

چون اون موقع که بود نخواستیش حالا که نیست میخوایش این از علایم وسواس فکریه اگه اونم بیاد دوباره نمیخواهیش 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
پیام بده ولی واضح منظورت رو نرسون مثلا بپرس درسش به کجا رسیده طرحش اینا بپرس ببین خودش سر بحث باز می ...

میپرسم کجا انداختنش چجوری ثبت نام کرده طرحو

میخوای چی بگی تو پیام بهش؟؟؟

بپرسم کجا افتاده طرحشو چجوری ثبت نام کرده

چون اون موقع که بود نخواستیش حالا که نیست میخوایش این از علایم وسواس فکریه اگه اونم بیاد دوباره نمیخ ...

الان این خواستگارمم خیلی شوق و ذوق داره من حسی بهش ندارم

پیام بده نذار مدیون دلت بشی بعدا بگی چرا تلاش نکردم،،، ولی دلیل پیام دادنتو نگو سعی از زیر زبونش حرف بکشی نه اینکه شما حرف بزنی.

درخواست ندین😡،،، ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! بیاد رفیقم که شد رفیق شهیدم 💔 برا شادی روحش ی صلوات بفرست لطفا♡ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡

خب بگه فلان جا بعدش؟؟؟

میپرسم مدت تعهدش چقدره 

یه جوری کشش میدم اگه ببینم مشتاقه و خوب جواب میده بهش میگم ک برای این پیام دادم که نتونستم فراموشش کنم اگرم ک نه بعد پرسیدن این سوالا آرزو موفقیت میکنم و تمام

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792