2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست
بفرض دوباره بیاد تو رابطه ،از کجا معلوم بیاد خواستگاریتایشون تو سه سال کلی دوست دختر عوض کرده و همچن ...

اگه نتونم تا آخر عمر فراموشش کنم چی

شایدم با کسی نبوده همونطور که من تو این سه سال با کسی نبودم

ولی درست میگید معلومم نیست بیاد خواستگاری

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه نتونم تا آخر عمر فراموشش کنم چیشایدم با کسی نبوده همونطور که من تو این سه سال با کسی نبودمولی در ...

همین که پزشکی خوندید یعنی ادم باهوشی هستید

پس لطفا درست تصمیم بگیر

شما حالا حالاها وقت دارید و موقعیت بهتری خواهی داشت همون بیمارستان

این مهندسه خوشحاله چون شما یه پزشک هستی و واسه کلاسش میخواد همسرش باشی

حداقل با یه همکار ازدواج کنید اونموقع جفتتون پرستیژتون بالاس 

حداقل مهندسه سرش به تنش میارزید یه چیزی

همین که پزشکی خوندید یعنی ادم باهوشی هستیدپس لطفا درست تصمیم بگیرشما حالا حالاها وقت دارید و موقعیت ...

انقدررر ذوق داره مهندسه نمیدونم چجوری نه بگم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

انقدررر ذوق داره مهندسه نمیدونم چجوری نه بگم

خیلی راحت بگید یا مادرتون که بدرد هم نمیخورید

ناسلامتی پزشک هستید جسارت داشته باشید احساسی رفتار نکنید زرنگ باشید و بااعتماد به نفس

همه دوست دارن با پزشک ازدواج کنن خودتو دست کم نگیر