2777
2789

یه شوهر خسیس که میره دنبال دعا گرفتن که پولش برکت پیدا کنه

دیدین این مردهایی که خسیس هستن

شوهر من از اوناست  

الان تو جیبش دعا دیدم واسه برکت جیب 😅😅😅

به من که هزار تومان پول نمیده من اونقدر صبح تا شب لعنت و نفرینش میکنم 

خب عقلش نمیکشه به زنت پول بدی زنت دعات میکنه کارت رونق پیدا میکنه پولت برکت پیدا میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور موارد قبل از ازدواج خیلی راحت قابل شناخت هست یعنی ذات خسیس خودش رو نشون میده بخواهد نخواهد ای ...

یعنی واسه مایحتاج خوردن خودشم هیچی نمیخره 

من شاغلم یکسره خودم باید خرید کنم اینم بشینه اینجا بخوره هی غر هم بزنه 

زن ولخرج چی؟نوبر نیست؟؟؟

اونم خیلی بد هست

فکر کن من حتی با اینکه شاغلم خودم خیاطی هم میکنم یعنی ۹٠ درصد لباس هایی که شوهرم خودم بچم میخوایم رو خودم پارچه میخرم میدوزم

یکسره خودم واسه خونه خرید میکنم باز زبونش هم درازه 

خدا به دادت‌ برسه من هم یه دونه از این احمق ها دارم ایقد پول بهم نداد کارما کاری کرد همه پولهاشو از ...

دقیقا اینم هر دفعه یه کاری میکنه یا پول از دست میده یا ضرر میکنه اینا جواب خداست به اینا 

اونم خیلی بد هستفکر کن من حتی با اینکه شاغلم خودم خیاطی هم میکنم یعنی ۹٠ درصد لباس هایی که شوهرم خود ...

والا من به عنوان یک مرد از شما تشکر و از اوشون اعلام برائت می کنیم.و از طرفش معذرت میخوایم.اینطور ادمی قدر چیزایی رو که دارن بعد نبودنش میدونن نه الان.کسی رو راحت به دست بیاری اینطور میشع

به کدوم زن پول بدم زنی که ماهی یکبار با شوهرش نزدیکی نداره و همش سرش توی خیاطی و عشق بازی با سوپر مارکت سر کوچمون هست اون زن حقشه بمیره نه اینکه زندگی کنه واسه سگ خرج کنم بهتره تا واسه این سلیطه خرج کنم....... یا علی