2777
2789
من همش فکر می کنم زود شماره مامان از تلفنش حذف می شه خواهرم نداره اگه ازدواج نکنه تو دنیا تک و تنها ...

تصورات موهومیه! الآن دوستان آدم از برادر و خواهر بیشتر به آدم نزدیکن. نگید نه که میگم چشمتون رو به واقعیات بستین. 

انتخاب من تک فرزندیه

باورت میشه یه روزی میگفتم فقط یه بچه کافیمه دخترم 9سالش بود هر بچه ای تو فامیل دنیا میومد گریه میکرد که من خواهر میخوام گذاشتم یه دختر دیگه دنیا اومد دیگه هرکی میگفت پسر بیار میگفتم توبه من هیچ وقت بچه نمیخوام دیگه بهو کار خدا. شد و پنج ماه پیش خدا خواسته باردار شدم حالا میگم به حرف و خواسته من نیست که چند تا بچه میخواستم ولی همیشه تک فرزندی رو دوس دارم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتون که زیاد نیست من باشم تا دیر نشده اقدام میکنم به نظرم تک فرزندی به ضرر بچس شاید یه زمان هایی بگ ...

این خانم دخترش دنیا اومده از زمان بارداری و بعد زایمانش افتاده تو ذهنش که دیر بچه آورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باورت میشه یه روزی میگفتم فقط یه بچه کافیمه دخترم 9سالش بود هر بچه ای تو فامیل دنیا میومد گریه میکرد ...

بچه داری دست تنها خیلی وحشنناکه . من الان ۸ ماهه که گلا سه ساعت در طول ۲۴ساعت میخوابم قسم خوردم حتی اگ ناخواسته بازم باردار بشم حتما سقط کنم 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه داری دست تنها خیلی وحشنناکه . من الان ۸ ماهه که گلا سه ساعت در طول ۲۴ساعت میخوابم قسم خوردم حتی ...

آره میدونم عزیزم شما موقعی بچت میخوابه بگیر باهاش بخواب کلا بچه اول چون آدم تجربه نداره اذیت میشه من اولی خیلی اذیت شدم دومی خیلی خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایی هنوز درگیری؟!!!!😐...الان كه ديگه طفل معصوم به دنیا اومده...گیرم که پشیمون باشی..میخوای چه کارش کنی؟!

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

آره میدونم عزیزم شما موقعی بچت میخوابه بگیر باهاش بخواب کلا بچه اول چون آدم تجربه نداره اذیت میشه من ...

نه گلا از اول اینجوریه که خودش میخوابه من ک بخوابم یهو عین هو جن بیدار میشه جیغ میزنه . تازه اون سه ساعت ک گفتم زو هم رفته ده دیقه ده دیقه شده سه ساعت

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)