2777
2789

بسته ب سن ازدواجتون

من خودم ۲۸ ازدواج کردم بچه اولم ۳۰بدنیا اومد. دومی ۳۴ سومی ۳۸

والا روحیاتم کم از نوجون جماعت نداره😅 الان با ۳۸سال سن با عشق کمک درس دختر کلاس سومی هستم

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 32سالمه اختلاف سنیم با بچه اولم 18ساله 

ولی خدا بچه دومی رو بهمون نداد و از این بابت خیلی ناراحتم تازه اگه خدا بخواد و همین امسال باردار بشم با بچه دوم 32سال اختلاف سنی دارم که به نظر خودم این مهم نیست

ولی با بچه ی اولم 15 سال اختلاف سنی داره و اختلاف سنی بین دوتا بچه سخت میکنه ماجرا رو 

شماهم نگران نباش چون اختلاف سن بین دوتا بچتون خدا روشکر خوبه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
تویی اینقدر مشکل داری واسه ی تصمیم شخصی زندگیت نمیتونی برنامه ریزی کنی 150 تا تاپیک زدی درباره فرزند ...

من الان باردارم 38سالمه بخدا تاپیکای این خانم  خیلی روم اثرکرده بعضی وقتا میگم راست میگه من بمیرم بچم چی میشه کی پشتش باشه کی زنش بده 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می شه جنسیت بچه هاتونم بگید

۲تا اولی دختر سومی پسر

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من38سالگی دخترم بچه دوم آوردم الان چهل سالمه اگه وضع مالیم خوب بود سومی میاوردم

هیچ به من ربطی نداره اما شده واقعا از خودتون دلیل فرزندآوری رو سؤال کرده باشید و به این اطمینان برسید که مثلا سه تا خوبه یا دو تا کافیه به این دلیل؟ 

نه عالیه اتفاقا اطرافیان من اکثرا تک فرزندشونو بعد ۳۵ دنیا اوردن خیلیم مادرای خوبین همه چی تموم کار ...

خیر سرم هودم تحصیلکرده هستم ولی نمی دونم همش با مامانم مقایسه میکنم می گم من چه قدر نعمت مادر دارم دخترم متاسفانه کم تر داره