2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلن فکر های منو نمی کنید که بچه زود بی مادر بشه و از این حرف ها .شما نی نی تون دختره بود .افسردگی ن ...

اولا تفاوت سنیم با مامانم زیاده

دوما افسردگی بعد از زایمان داشتم 

سوما اصلن فکرهای شمارو نمیکنم بالاخره پدرومادر تا ابد ک زنده نیستن بچه هامو سپردم ب خدا و اهل بیت

بله نینم دخمله

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من ۳۶ سالمه دخترم کنارم داره شیر می خوره .افسردگی گرفتم و به شدت پشیمون فکر می کنم بهش طلم کردم

واه بچه شیرخور داری میخوای دوباره باردار بشی می‌دونی چقدر سخته عزیز بشین همون بچتو بزرگ کن 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
واه بچه شیرخور داری میخوای دوباره باردار بشی می‌دونی چقدر سخته عزیز بشین همون بچتو بزرگ کن

با همین کنار نمی یام .دوست داشتم نبود همون تک پسرم کافی بود 

من ۳۶ سالمه دخترم کنارم داره شیر می خوره .افسردگی گرفتم و به شدت پشیمون فکر می کنم بهش طلم کردم

حالا ک اوردی پس ب فکر درمان خودت باش با تاپیک زدن نی نی سایت گشتن تو درمان نمیشی ظلم ب بچه سن تو نیس اینه ک تو مادر سالمی نباشی و نتونی درست از بچه ت مراقبت کنی بجا این حرفای اینجا برو پیش روانشناس سفت وسخت درمان تو شروع کن عزیزم

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

اینو جدی می گید خوب پس عزا عمومیه

این چه حرفیه ! عزا عمومی چیه؟ 

الان نسبت به نسل مادرامون فرق کرده اونا ۱۵ سالگی عروس میشدن مال اونا زود بود خیلی

الان سن ازدواج نرمال شده ،طبیعتا سن بچه دار شدن هم نرمالتر شده 

من خودم ۲۶ ازدواج کردم بچه اولم ۲۸ و دومی ۳۳ بدنیا اومد

تعجب میکنم از حرفی که زدی

این چه حرفیه ! عزا عمومی چیه؟ الان نسبت به نسل مادرامون فرق کرده اونا ۱۵ سالگی عروس میشدن مال اونا ز ...

منم‌اولی ۲۹ دوست داستم دومی ۳۲ باشه ولی متاسفانه دیر شد ۳۶ سالگی اتفاق افتاد 

اینو جدی می گید خوب پس عزا عمومیه

خدا نکنه عزای عمومی چیه اخه ..انشالله همشون شاد ودلخوش بچه هاشونو بزرگ کن ببرن مدرسه وبیان دور هم با شادی .  خانوم شما حتمن برو دکتر حالت خیلی بده بااین وضع ب اون بچه طفلی شیر نده گناه داره 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

اصلن فکر های منو نمی کنید که بچه زود بی مادر بشه و از این حرف ها .شما نی نی تون دختره بود .افسردگی ن ...

مگه به سنه؟ من با مادرم اختلاف سنی کمی دارم اما مادرم خیلی زود از پا افتاد الان آرتروز داره ، مشکل کلیه داره ، روحیه اش خوب نیست ، من این رو فهمیدم خیلی به سن ارتباط ندارد بلکه کیفیت زندگی مهمه ، شادابی خودت مهمه 

شما چند سالگی بچه آوردید نی نی تون جیه

۲۶ بچه اولم

۳۵ بچه دومم

دومی دختره

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️