2821
2789
عنوان

پاتختی

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 66 پست
عروسی چرا میگن نگیرید

بخاطر اینکه هزینه ندن شوهرم گفت من خودم میدم گفتن ما پول برای عروسیت نمیدیم آخه من و شوهرم دوست بودیم راضی نبودن ازدواج کنیم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آخه مهمونها کم هستن جانم و بخاطر بودجه میخام زیاد هزینه نکنم

هزینه ای نداره  شب عروسی وقتی مراسم رقص وپایکوبی تموم شد اعلام میکنن پاتختی

حتی تو کارت دعوت هم مینویسن مراسم پاتختی شب عروسی برگزار میشود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عوضش از كادوها در مياد پولش يا هماهنگ كن با همسايه ها ميز وصندلي بگير تو پاركينگ خونه تون يا خونه ...

اینم خوبه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
منم دقيقا همينطور بودم نه نامزدي نه شب چله نه حنابندون نه خنچه نه پاتختي نگرفتيم:)  البته نامز ...

دقیقا مًل من اونا هم واس عروسهاش گرفته تمام این مراسم ها رو منم چون تمام هزینه ها با شوهرم هست منم زیاد سخت نمی گیرم ولی ناراحت میشم من حتی سرویس طلا هم نگرفتم

هزینه ای نداره  شب عروسی وقتی مراسم رقص وپایکوبی تموم شد اعلام میکنن پاتختی حتی تو کارت دعوت ه ...

چه خوب اینم فکر خیلی خوبی هست

چه حوصله ای داری عزیزم الان خیلی ب ندرت پاتختی و حنا بندان میگیرم دیگه تقریبا از مد افتاده 

فکر اینو کن فردایعروسی خسته و زارو نزار باز باید بری ارایشگاه چقدر روت کار کنه باز بااون خستگی احتمالا اتلیه هم باید بری باز خستگی خود مراسمتم هست اطرافیانتم همه خسته هستن 

تو کارتت بنویس پاتختی همان شب اخر شب کادو هاشونو بدن 

حالا اگه میخای جهاز نشون بدی بزار یک هفته بعد عروسی مهموناتو دعوت کن دورهمی 

میگی خونتم کوچیکه بخدا دیدم ک میگم میان ههمه جا سرک میکشن اون نویی و کیف خونت از بین میره عوضش هزینشو برو براخودتت طلا بخر 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
چه خوب جانم نه مادرشوهر من تا حالا فقط یه شال ده تومنی خریده از اول نامزدی و نمیذارن شوهرم هم بخره ت ...

منم دقيقا بخاطر همين كه همه هزينه هارو شونه ي خانواده خودم و شوهرم بود از طرفي حساب كرديم چون تعدادشون زياده بخوايم كادو بگيرم ٦ ميليون ميشه و ارزش نداره محصوصا كه حتي خواهرشوهرم كه هم سن مامانم بودن بهم كادو عروسي ندادن بعد ما بخوايم بهش ٢ تومن فقط كادو بديم كه تشكر كنيم بابت زحمت نكشيده ( آخه همون يك نفر يك خانواده چهار نفره اس و بيشترين كادو رو ميگيره ) واسه همين كلا به مامانم گفتم پولتون اضافه كرده مگه اگر اره بدين بمن انگار از نظر من پاتخت گرفتيم

الانم اون ٦ تومن و دارم رو بازسازي خونم خرج ميكنم خيلي بدرد خورد

تا جایی که یادم میاد مادرشوهرا اصرار به پاتختی داشتن و عروسها امتناع میکردن چون فکرشون بازتر بود 

بسیار رسم زشتیه. ولی اگه علاقه داری بگیر. فقط میان خونتو بهم میریزن خستت میکنن میرن تهشم چیزی از تو کادوهاش در نمیاد

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
منم دقيقا بخاطر همين كه همه هزينه هارو شونه ي خانواده خودم و شوهرم بود از طرفي حساب كرديم ...

فکر خیلی خوبی کردی جانم

چه حوصله ای داری عزیزم الان خیلی ب ندرت پاتختی و حنا بندان میگیرم دیگه تقریبا از مد افتاده  فک ...

آره عزیزم همین کار رو میکنم ارزشش رو نداره بگیرم 

دقیقا مًل من اونا هم واس عروسهاش گرفته تمام این مراسم ها رو منم چون تمام هزینه ها با شوهرم هست منم ز ...

ببين اين ايده دوستمون عالي بود با تالارت صحبت كن يك ساعت دوساعت بيشتر بمونين و بگين الان پاتختيه يك رقص و پايكوبي داشته باشين همه هم كادوهاشون و بهت بدن اگر ميدن البته چون خونه من كه هركسي اومد كادو نداد حتي خواهرشوهر و برادرشوهر م اينا تازه كلي مهموني و تدارك ديدم براشون پاتخت نگرفته بودم همينطوري بعد چند ماه دعوتشون كردم ولي بازم همه دست خالي اومدن 

اگر اينطورين خداييش ارزش نداره خودتون تو زحمت بندازي پولتو و پس انداز كن براي خودت فردا يكجايي بدردت ميخوره مسافرت ميري طلا ميخري و....

ببين اين ايده دوستمون عالي بود با تالارت صحبت كن يك ساعت دوساعت بيشتر بمونين و بگين الان پاتختيه يك ...

آره عشقم نمی گیرم همون شب تو تالار میگیرم فدات میسی عزیزم

تازه اشم بعد تالارم بگيري شير تو شيرم هست ميتوني كادو دادن به خانواده شوهرت از طرف مامانت و بپيچوني البته اگر واقعا خرج كردن و كمك كردن بد نيست تشكر كني ولي اگر خرجي نكردن ميتوني ندي

بزار ی تجربه هم بهت بگم ک خودتو تو دل ننه شوهر جا کنی حرف بنداز پیششون بگو دیدم هزینه لباس و میوه و شیرینی و اتلیه داره گفتم چکاریه من مهم پسر به این گلی با خانواده ب این  عزیزی بوده برام گفتم این هزینه باشه برا شوهرم ی کادوی شیکهم ببر برا مادرشوهرت چندروز بعد عروسی

تازه اشم بعد تالارم بگيري شير تو شيرم هست ميتوني كادو دادن به خانواده شوهرت از طرف مامانت و بپيچوني ...

من بااینم موافقم بگو تو پاتختی کادو میدن ماهم ک نگرفتیم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز