2821
2789
عنوان

پاتختی

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 66 پست
من خاله شوهرم خونه بزرگ داره یه سالن خیلی بزرگ هر کی هر چی از این جور مراسما داشته باشه اونجا میگیره ...

چه خوب 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
پاتخته رو دیدم و شنیدم خونه مادر عروس میگیرن.البته نمیگم خاتواده دختر باید خرج بدناا نه. فقط چون خو ...

باز برعكس تو مشهد رسم بود الان كه ديگه پاتختي نميگيرن ولي رسم بود يا خونه مادرشوهر يا خونه خود عروس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونی تو تالار بعد از عروسی پاتختی  بگیری  اکثر فامیلهامون اینکار میکنن

آخه مهمونها کم هستن جانم و بخاطر بودجه میخام زیاد هزینه نکنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خراهرشوهر من رسم داشتن پاتختي خونه مادرشوهر ميگيرن اونجا گرفتن و هزينه پذيراييي كه با مادرشوهره يك ل ...

چه خوب جانم نه مادرشوهر من تا حالا فقط یه شال ده تومنی خریده از اول نامزدی و نمیذارن شوهرم هم بخره تمام هزینه مراسم رو شوهرم و خانواده میدن

خب ااينطوري كه هم هزينه پذيرايي ميوفته به گردن مامانت هم كادو گرفتن براي خانواده شوهرت خيلي هزينه بر ...

خانواده شوهرم تا حالا اصلا برای من هزینه نکردن 

آخه پنجاه متر هست کوچیکه تقریبا پانزده نفر مهمون جا میشن

تو تالار بگير راحت و بي دردسر

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خب اول عروسي و اوكي كن بعد برو فاز بعدي پاتختي گرفتن

اونو تالار اینا گرفتیم آرایشگر و آتلیه اینا اوکی هست

هرجور صلاحتون  من خودم  اخه نه حنا بندان داشتم نه پاتختی خواهرامم همینطوربودن برای همین خ ...

منم دقيقا همينطور بودم نه نامزدي نه شب چله نه حنابندون نه خنچه نه پاتختي نگرفتيم:) 

البته نامزدي دوست داشتم بگيريم بابامم اصرار داشت ولي شوهرم گفت بازم براش يك هزينه هايي داره كه گذاشته براي عروسي واسه همين كنسل شد 

فقط يك عقد تو خونه كه البته چون خونه دوبلكس بود تقريبا مثه نامزدي شد و يك عروسي 

درصورتي كه خانواده شوهرم واسه دو دخترشون و دو عروس ديگه اشون همه اين مراسمات و گرفته بودن اونم مفصل ولي من هزينه هاي همه چي با خود شوهرم بود واسه همين كم بهش سخت گرفتيم حتي وام ازدواج و داديم به شوهرم كمكش باشه اول زندگي

اونوقت باید کلی هزینه کنم

عوضش از كادوها در مياد پولش

يا هماهنگ كن با همسايه ها ميز وصندلي بگير تو پاركينگ خونه تون

يا خونه مادرشوهرت بگير

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔