2821
2789
عنوان

پاتختی

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 66 پست

پاتختی توروزه عب نداره 

بنظرم از ساعت ده شب به بعد سروصدا تو آپارتمان خوب نیس

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پاتخته رو دیدم و شنیدم خونه مادر عروس میگیرن.البته نمیگم خاتواده دختر باید خرج بدناا نه.

فقط چون خونه عروس وسایل نو و اصولا کوچیکه.میان گند میزنن به همچی و میرن.

خونه مادرشوهر میتونی بندازی

میتونی همه رو دعوت نکنی فقط یه تعداد از طرف  خودتون یه چندنفرم از طرف خانواده شوهرت

آره میخام فقط خاله ها و زن عموهام رو دعوت کنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

خراهرشوهر من رسم داشتن پاتختي خونه مادرشوهر ميگيرن اونجا گرفتن و هزينه پذيراييي كه با مادرشوهره يك لباس پاتختي هم بايد برات بگيرن كه اونجا بپوشي بعدم قواله ازدواج و مادرشوهر با يك سكه ( هديه حالا) ميده به مامانت 

بعد مامانتم بايد براي پدرشوهر مادرشوهر شوهر برادر خراهر اگر داره اگر ازدواج كردن به داماد و عروس اگر بچه دارن به بچه اشون هديه بده حالا هرچي كه ميخواين بدن

من خودم پاتخت نخواستم به جاش مامانم هزينه اي كه ميخواست اونجا براي هديه براي خانواده شوهرم بكنه به من داد شد پس انداز برام الانم دارم براي بازسازي خونم ازش استفاده ميكنم 

اونا میگن ما رسم نداریم واس اون یکی عروسها گرفته واس من نمیگیره یه تالار رو به زور گرفتیم 

هرجور صلاحتون 

من خودم  اخه نه حنا بندان داشتم نه پاتختی خواهرامم همینطوربودن برای همین خیلی اصراری برای این جورمراسم ندارم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
پاتخته رو دیدم و شنیدم خونه مادر عروس میگیرن.البته نمیگم خاتواده دختر باید خرج بدناا نه. فقط چون خو ...

ما خونه مادر عروس میگیریم

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
پاتخته رو دیدم و شنیدم خونه مادر عروس میگیرن.البته نمیگم خاتواده دختر باید خرج بدناا نه. فقط چون خو ...

نمیذارن اونوقت باید کلی اذیت کنن اونا حتی نمیذارن عروسی بگیریم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من خاله شوهرم خونه بزرگ داره یه سالن خیلی بزرگ هر کی هر چی از این جور مراسما داشته باشه اونجا میگیره ...

بنده خدا ها چه مهربونم هستن همش مهموني و اذيت ميشن كه هزينه برم هست براشون

خب پونزده نفر كه خيلي كمه تو پنجاه متر حا ميشين خونت بگير

مرسی گلم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز