2821
2789
عنوان

پاتختی

1317 بازدید | 66 پست

بچه ها به نظرتان من میتونم تو آپارتمان پاتختی بگیرم یا بد میشه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره چرا نشه

آخه پنجاه متر هست کوچیکه تقریبا پانزده نفر مهمون جا میشن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آخه پنجاه متر هست کوچیکه تقریبا پانزده نفر مهمون جا میشن

میتونی همه رو دعوت نکنی فقط یه تعداد از طرف  خودتون یه چندنفرم از طرف خانواده شوهرت

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
چند تا مهمون داری؟ بزن و بکوب خفن داری؟ چند تا واحد دارید تو آپارتمان؟

تقریبا نود واحد اینا نه پانزده نفر زیاد بزن بکوب نباشه چون مادرشوهرم اینا اگه تو خونشون بندازم اذیت میکنن و میگن نگیر ولی من میخام بگیرم

از مدیر ساختمان سوال کن وهمسایه هارضایت داشته باشن  خونه مادرهمسرت بگیر اگر جات کوچیک

اونا میگن ما رسم نداریم واس اون یکی عروسها گرفته واس من نمیگیره یه تالار رو به زور گرفتیم 

تقریبا نود واحد اینا نه پانزده نفر زیاد بزن بکوب نباشه چون مادرشوهرم اینا اگه تو خونشون بندازم اذیت ...

با مدیر ساختمون هماهنگ کن

ولی هیچ کاری نشد نداره😉

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
تقریبا نود واحد اینا نه پانزده نفر زیاد بزن بکوب نباشه چون مادرشوهرم اینا اگه تو خونشون بندازم اذیت ...

50 متر خیلی کوچیک خونت هم بهم ریخته میشه تازه عروسی 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
پتختی خیلی هم رسم نیست دیگه  اگر مهم نیست نگیر

مامانم میگه بگیریم چون ما واس جهاز چیدن و عقد و اینا اصلا مراسم نگرفتیم فقط یه تالار گرفتیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز