من 37 سالمه
هرچیزی رو که تصور بکنی تجربه کردم به جز مواد مخدر
دوست دختر داشتم...وقتی 18 سالم بود موتور داشتم...رسیدم به 19 سالگی ماشین داشتم...شغل خوب داشتم...تخصص چندتا داشتم...اندام عالی داشتم در حدی که مربی بدنسازی بودم...چهره ی کاملا بی نقصی دارم...شغل های مختلفی داشتم...ازدواج کردم و ورشکست هم شدم و بخاطر مهریه زندان هم رفتم...انواع مسافرت ها رو رفتم...17 سال روزی 3 الی 5 ساعت مداوم کتاب خوندم...ارشد اقتصاد گرفتم از دانشگاه فردوسی
اینا رو گفتم که بدونی همه چی رو تجربه کردم تقریبا اما....
بعد از 30 سالگی کم کم متوجه میشی دور یک دایره چرخیدی توی تمام مدتی که گذشته و همه چی عین برق میگذره و تموم میشه و اگر یاد بگیری خودتو خیلی درگیر این زندگی نکنی و جدی نگیریش چیزایی رو بهت نشون میده که به ادمای دیگه شاید نشون نده و هرچقدر بیشتر کتاب بخونی توی تمام زمینه ها از یکجا به بعد وارد یک دنیای دیگه میشی که هیچی این دنیا دیگه برات لذت بخش نیست و هرچی بهت بدن دیگه شادت نمیکنه چون به جایی میرسی که دنیا رو یک قفس میبینی و متوجه میشی توی جسمت زندانی هستی و برای ازاد شدن از جسمت حاضری هرکاری بکنی که روحت رو نجات بدی
برای رسیدن به این نقطه باااااید همه چی رو تجربه بکنی پس از تجربه کردن نترس فقط درست تجربه کن و ضررهاش رو هم قبول کن و این رو بدون تا زمانیکه بهای اشتباهاتت رو پرداخت نکنی رشد نمیکنی
از وقتی بدنیا میایی تا وقتی از دنیا میری باید اشتباه بکنی
هرچقدر بیشتر اشتباه بکنی اگاهی بیشتری هم بدست میاری