2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 62084 بازدید | 250 پست
قربونت برم ❤️من با یه ادم تو رابطه بودم ببین حالا این طرف تو ی قد و هیکلی داره اون هیییییچ یعنی واقع ...

وای نه عالیه حرفات خیلی خوبه که میگی تا من استفاده کنم🥲

من قبل ایشون با شخصی بودم اونم دقیقا هیچی نداشت هیچی هیچی هیچی ولی نمیدونم چرا دخترا به اونم پا میدادن دخترای خوشگل و خوب😂😂😂😂شانس منه بخدا

هر چقدر هم خوب باشه مهم اینه خودش بمونه و وفادار باشه 

خودتو اذیت نکن و حساس نشو سر این موضوع 

دیدم این موردو که پسره خیلی خوشگل بوده و اکثرا بهش نخ میدادن الان طرف چهل ساله شده و هنوز هم عاشق زنشه و با همه سنگینه(حتی میشه گفت اخمو) بجز زنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جای دیگه برات نوشتم که احتمالا جاهای سطح پایین باهمدیگه میرین!.که خب ادامه تاپیکت رو خوندم متوجه ...

آره اینم هست ولی خب ایشون وقتی با هم اوکی نیستیم اینجور جاها رفت و آمد داره 

از ریشه خرابه 

هر چقدر هم خوب باشه مهم اینه خودش بمونه و وفادار باشه خودتو اذیت نکن و حساس نشو سر این موضوع دیدم ای ...

اینجوری خیلی خوبه ولی مشکل اینه ما کات زیاد داریم از طرف ایشون و باز با اصرار منه که برمیگردیم یعنی نمیدونم چرا واینمیسته موضوع رو حل کنیم سریع کات میکنه

وای نه عالیه حرفات خیلی خوبه که میگی تا من استفاده کنم🥲من قبل ایشون با شخصی بودم اونم دقیقا هیچی ند ...

ی روز یکی میاد ک همه رو ب خاطر تو کنار میزنه برای پسرا هرچی دست نیافتنی تر و دورتر باشی جذاب تری

راستی یکی از دلایلی ک اکسم باهام کات کرد همش میگفتم پس چرا نمیای خاستگاریم 🤣 فرار کرد

🕊✌🏻
ی روز یکی میاد ک همه رو ب خاطر تو کنار میزنه برای پسرا هرچی دست نیافتنی تر و دورتر باشی جذاب تریراست ...

وااااای😂😂😂😂😂

راستی یادم رفت بهت بگم این خیلی بحث ازدواجو میکنه منم به همه خاندانش معرفی کرده 

ربط به خوشگلی نداره به هیچ وجه🥲💔نمیدونم این دوره زمونه چرا اینجوریه

اره واقعا. یعنی مات و هنگ بودم از چیه این دختر خوشش اومد ک رابطه چندساله مارو بهم زد و بااین دوست شدو سریع هم رفت خواستگاریش

وااااای😂😂😂😂😂راستی یادم رفت بهت بگم این خیلی بحث ازدواجو میکنه منم به همه خاندانش معرفی کرده

خب پس طرف ازدواجیه 😂 نظر من اینه کاری کنی اون بیاد دنبالت حتی اگ از دلتنگی دور از جون داشتی میمردی بهش پیام نده مطمن باش وقتی ببینه تو سرد شدی ب خودش میاد الان خیالش راحته تو همیشههههه هستی

🕊✌🏻