خانوما برای فروش لوازم آرایشی و پوستیِ محصولات ترند مثل لیپ گلاس و کرم بدن وازلین و بیبی کرم و کانسیلر و رژ گونهی رود صورتی و پودر فیکس و کلا وسایلایِ ترند میکاپ ..
بنظرتون حدودا چقدر سرمایهی اولیه لازمه برای خرید عمدهشون به اندازهی کم؟
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اورجینال فعلا نه پینترستی و های کپی و ی سری از محصولات که های کپیشون نیس کلا!منم نمیدونم واقعااااا ...
نهایت چقدر میتونی جور کنی ؟
منم اگربخوام شروع کنم مجبورم یه تیکه طلا بفروشم.
برای فعالیت توی اینستا محدودیت چهره نداری؟ اگر خودت بیای جلوی دوربین خیلی زود پیجت رشد میکنه
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نهایت 30/40 من طلا ندارم متاسفانه آره با چهرهام میام نه اوکیم ، درسته زودتر پیج رشد میکنه🤝🏻
موفق باشی عزیزم❤️
کلی ویدیو نگاه کن از ترند ها شروع کن و فعالیت کن