2777
2789
عنوان

کیست تخمدان😭😭

154 بازدید | 12 پست

بچه ها سه ماهه پریود نشدم.میرم دکتر قرص و آمپول میده خوب میشم دوباره برمیگرده خسته شدم دیگه نمیخوام دارو شیمیایی بخورم

لطفا اگه از داروی گیاهی یا چیزی استفاده کردین موثر بوده بهم معرفی کنین

روز های بهتری خواهد رسید،چیز های بهتری خواهد آمد،صداهای دیگری شنیده خواهد شد،توهم خواهی خندید؛خواهی خندید میدانم...🙂↔️✨️💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزنت بالاست؟

نه اتفاقا لاغرم

روز های بهتری خواهد رسید،چیز های بهتری خواهد آمد،صداهای دیگری شنیده خواهد شد،توهم خواهی خندید؛خواهی خندید میدانم...🙂↔️✨️💗

سلام عزیزم

متاسفانه منم با این مشکل رو به رو شدم از اردیبهشت تایم پریودم ریخته بهم دوماه نمیشم یک ماه میشم دوباره نمیشم اعصابم خورد شده همشم ، توهم بارداری میزنم «چون الآن تحت هیچ شرایطی موقعیتش ندارم» دیونه شدم دلم میخواد تند تند سر تایم پریود بشم مثل قبلا از بس قرص و دارو هم خوردم از بس دمنوش های گرم خوردم روانی شدم دیگه کم بدبختی داشتم اینم شده دردی رو دردام

سلام عزیزم متاسفانه منم با این مشکل رو به رو شدم از اردیبهشت تایم پریودم ریخته بهم دوماه نمیشم یک ما ...

آخیی عزیزم💔

دقیقا منم همینطور کل بدنم به هم ریخته ورزش میکنم دمنوش میخورم شکممو ماساژ میدم هیییچ فایده ای نداره

منم داشتم فقط درمان دارویی جواب داد.

دارو شیمیایی؟

من از ۱۵سالگی همینم

الهیی💔