2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم

146 بازدید | 9 پست

شوهرم امشب بخاطر اینکه چرا وام رو بهش نمیدم کلی بحث کرد (اینم بگم من مهریمو بخشیدم )خلاصه بگذریم که امشب  کلی تیپ زد و با رفیقش رفت بیرون و من نمی‌دونم رفیقش کیه چیه حتی شاید دختر باهاشون باشه من شک دارم و وقتی بهش گفتم با کی رفتی بیرون با دختر گفت کم کم  عادت میکنی من نمیخوام توی این زندگی بمونم خستم کرده همش میگه اگه دوسم داری قید خانوادتو بزن قید فلان چیزو بزن قید بهمان چیزو بزن من نمیخوام دیگه بمونم با این مرد خستم و کلی بهش فرصت دادم درست نشد که نشد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اون داره از دوست داشتن تو سو استفاده می‌کنه باید بترسونیش باید ترس از دست دادن تورو داشته باشه نه اینکه تو ترس از دست دادن اونو داشته باشی یکی دو بار جلوش بمونی کم کم متوجه میشه که تو ضعیف نیستی 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

ازش جدا میشم واسه همیشه بره با رفیقاش بیرونه

دوست ندارم آدم ها برای جدایی عجله کنن یکی دو بار جلوش بمون بترسونش ببین چطور میشه البته هر طور خودت صلاح میدونی

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

بمون حقتو بگیر اون باید بره ن تو

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بمون حقتو بگیر اون باید بره ن تو

خستم به والله خستم بریدم دیگه اینقدر دست روم بلند کرد 💔🥲اینقدر زدم موهامو کند طوری که موهای روی قالی رو می‌دیدم زار میزدم که داره باهام چیکار می‌کنه چرا موندم من 

خستم به والله خستم بریدم دیگه اینقدر دست روم بلند کرد 💔🥲اینقدر زدم موهامو کند طوری که موهای روی قا ...

با شماست صورتجلسه و پزشکی قانونی حالشو بگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر